@RevDeisDou @ToxpoxSelamlar başlıkta gördüğünüz RAM'i satın aldım, gecikme süresi CL 16'da sabit kalacak şekilde ne kadar overclock yapabilirim; ne kadar voltaj vermem gerekir?
Cevap için teşekkürler. Evet cl ile oynamayı düşünmüyorum gecikme süresini önemsiyorum. Bahsettiğiniz değerleri cl16 değerinde gerçekleştirebilir miyim ?3400 mhz 1,380v, cl ile oynama derim
Vallaha garanti veremem ama tutar yüksek ihtimal.Cevap için teşekkürler. Evet cl ile oynamayı düşünmüyorum gecikme süresini önemsiyorum. Bahsettiğiniz değerleri cl16 değerinde gerçekleştirebilir miyim ?
Sistemi yarın veya akşam kuracağım denerim sağ olVallaha garanti veremem ama tutar yüksek ihtimal.
Birazda ram silikonuna ve size bağlı.
Voltajı 1,370 feneyin veya 1,365
RAM'lerde silikon yoktur, çip kalitesine bağlı overclock performansı.Vallaha garanti veremem ama tutar yüksek ihtimal.
Birazda ram silikonuna ve size bağlı.
Voltajı 1,370 feneyin veya 1,365
İlginç normalde gskill ramleri iyi silikonludur.Aynı ram bende var çip konusunda umarım benimki gibi olmaz.
Bende hangi çip olduğu bile belli değil 2 tane var ikisi de takoz.
Çip neyden üretilir ?RAM'lerde silikon yoktur, çip kalitesine bağlı overclock performansı.
Aynı ram bende var çip konusunda umarım benimki gibi olmaz.
Bende hangi çip olduğu bile belli değil 2 tane var ikisi de takoz.
RAM'lerde silikon yoktur, çip kalitesine bağlı overclock performansı.
İlginç normalde gskill ramleri iyi silikonludur.
Cevaplar için teşekkürler çip ve silikon olayını açıklaya bilir misiniz acaba ?Dostum takılmalara maruz kalabilirsin. Sistemin gerçekten dengeli. Yazık olur.
8gb koymwk içim bir çip lazım bunu silikon devrelerden yapıyorlwr.Cevaplar için teşekkürler çip ve silikon olayını açıklaya bilir misiniz acaba ?