Neler Yeni

G

Imranbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert akkaya
düzenlenmiştir

Son düzenleme:

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,409
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Herkese merhabalar.
Başlıkta da görmüş olduğunuz üzere spora yeni başlamış bir kardeşinizim. Boyum 1.78, kilom 65, yaşım 16
Vücut geliştirmek ve daha fit bir vücuda sahip olmak için spor yapmaya karar verdim. ancak ne yapacağımı inanın hiç bilmiyorum.

Fitness salonuna yazılsam yeter mi ? orada her şeyi öğretirler mi ? Tavsiyelerinizi bekliyorum
İyi bir gym e git ve sana verdikleri beslenme programına uy ve sadece onların verdiği hareketleri kendini zorlamadan yap. 2kg dambıl verdiyse 5kg ile çalışma. Form önemli kaldırdığın ağırlık değil. Aksatmadan sürekli sporunu yap, bol bol su iç. Şeker, tuz, yağ, un bunlardan uzak dur

Imranbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert akkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
düzenlenmiştir

Son düzenleme:

hakanoncul9

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,101
İsim
Hakan Öncül
Instagram
hakanoncul9
Steam
https://s.team/p/cnrp-vkvb/KJTNGHKW
Twitter
hakanoncul9
Discord
https://discord.gg/w4BaEHcVg3
gelişmek için sağlam bir sermayen olması gerekiyor. Sürekli para akışı gerek vücut gelişimine. Biraz zayıfsın mesela. Gainer kullanman gerekecek

Imranbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert akkaya
dştir

Son düzenleme:

7171132

80+ Bronze
Vücut geliştirmek için gidiyorsanız kilo almanız gerekli. Fakat bunu asla ama asla sağlıksız yapmayın. Protein ağırlıklı beslenin ve sebze, meyve ürünleri tüketin. Haftanın her günü gitmeyin sadece haftada 3 gün gitmeniz (Pzt, Salı, Çar) daha sağlıklı olacaktır.

Wøx1N

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Ahmet Emin KUL

Imranbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert akkaya
düzenlenmiştir

Son düzenleme:

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Hocaların verdiği çalışma ve beslenme programına uy mu demiş biri yorumlarda yoksa ben mi yanlış görüyorum :D Hocanın sana vereceği hazır programdan ne gibi bir verim almayı düşünüyorsun acaba? Ek olarak salonlardaki hocaların çoğu beginner bi bodyciden fazlasını bilmiyor. Sen önce bir salona yazıl, zamanla oturur her şey. İlk ay ham olduğun için zor geçer, ağrıların çok olur. Göğüs-sırt, omuz-bacak, off day şeklinde çalışabilirsin. Böylelikle haftada 4 gün çalışmış, 3 gün dinlenmiş olursun. Yeni başlayan biri için ideal bir çalışma tarzı. Ek olarak ego lifting yapma, 10 kiloyla düzgün formda yapmak varken 15 kiloyla kötü formda yapma. İlk aylar zaten formun düzgün olmaz, zamanla oturur. Bu spora başlıcaksan hayatının her yerine sokucaksın. İzlediğin şeyler, takip ettiğin adamlar vs. bu sporla alakalı olucağı için zamanla bilgi birikimin artıcak zaten. En önemli olan, bir GYM'e yazılmak ve düzenli olarak gitmek. Bunu başardıktan sonra zaten emin ol kalanlar kendi kendine gelicektir.

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
anladım teşekkür ederim.
gym nin dediklerini yapsam yeterli olur yani
peki iyi bir beslenme aylık ne kadara maal olur ?
Tavuk, balık, yulaf vs vs tahminen 1.000 TL gidebilir. Bir de takviye edici ürünler filan derken bayağı pahalı olacaktır. Eskiden tavuk göğsü ucuzdu, et , ucuzdu balık ucuzdu şimdi her şey çok pahalandı beslenmeye dikkat etmek lüks haline geldi.

Imranbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert akkaya
düzenlenmiştir

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri