Neler Yeni

Gainer mi almam lazım yoksa creatine mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Berat
Merhaba öncelikli amacim hızlıca kilo alıp güzel bir kütle elde etmek kısa sürede hangi supplement tercih etmeliyim

soul

80+ Silver
Gainer ile hızlı kilo alırsın ama yağlanırsın creatin ile yavaş ama güzel kütle elde edersin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Berat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gainer ile hızlı kilo alırsın ama yağlanırsın creatin ile yavaş ama güzel kütle elde edersin.
Creatine saç döküyor diyenler çok var arada kaldım ne yapacağımı şaşırdım açıkçası

Vücut tipim zaten yağlı değil istediğim zaman yağ oranını düşük zamanda dusurebiliyorum

Amacım daha çok büyümek genislemek

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,251
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

Erda Yıldırım

80+ Gold
Creatine saç döküyor diyenler çok var arada kaldım ne yapacağımı şaşırdım açıkçası

Vücut tipim zaten yağlı değil istediğim zaman yağ oranını düşük zamanda dusurebiliyorum
Eğer 70 kilo civarındaysan direkt creatine al fena etki ediyor. Saç dökme gibi bir olayı yok ,ki olsada creatine bıraktığın an geçer.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Berat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

soul

80+ Silver

Amacım daha çok büyümek genislemek
Eğer genetik olarak saçın dökülüyorsa
Creatine sadece hızlandırır, dökmez.

Erda Yıldırım

80+ Gold
Boy 1.70 61 kg ye dustum
Deprem yüzünden bı 2-3 kg kaybettim
Öncelikle geçmiş olsun. Allah sabır versin. Kilonuz çok düşük değil. Creatine alıp güzel bir beslenme planı ile 3 4 ay'a 70KG olabilirsiniz diye düşünüyorum.

senceralp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Sencer Yücel
Merhaba öncelikli amacim hızlıca kilo alıp güzel bir kütle elde etmek kısa sürede hangi supplement tercih etmeliyim
Geçen sene Gainer’a başladım, 185 boy 65 kilo idim. 70 kiloyu gördüm 6 ay sonunda düzenli spor ile. Fakat gainer kullandığım kadar yakamamışım sanırım, sırtımda 2 tane yağ bezesi (lipom) oluştu. 15 gün önce ameliyat oldum yağ bezelerini aldırdım, şimdi dikişli yatıyorum evde. Bilinçli kullanın :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Berat
Eğer genetik olarak saçın dökülüyorsa
Creatine sadece hızlandırır, dökmez.
Şuana kadar hiç dokulmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Creatine markası önemsiz diyorlar ama uyduruk markalarada çok güvenmiyorum baya araştırdım birine karar versem illa bir pürüz çıkıyor kullanmış ve etkisini görmüş biri varsa bana link atabilir mi

Erda Yıldırım

80+ Gold
Şuana kadar hiç dokulmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Creatine markası önemsiz diyorlar ama uyduruk markalarada çok güvenmiyorum baya araştırdım birine karar versem illa bir pürüz çıkıyor kullanmış ve etkisini görmüş biri varsa bana link atabilir mi
Ben HIQ almistim gayet kalitelidir. Alabileceğiniz markalar;
HIQ , HARDLINE , KINGSIZE Ve BİGJOY en kaliteli markalardır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,977
Üyeler
164,225
Son üye
whiteandblack
Top Bottom