Recep_Bey
80+ Bronze
Dahası
uWu tm abiSen ne komik şeysin öyle, algı gözünü kör etmiş.
uWu tm abiSen ne komik şeysin öyle, algı gözünü kör etmiş.
kanka adamlar 2 de 2 işte diğer lig maçlarına göre güzel oynadılarAG iyi oynamadı, adamların net 2 pozisyonu var zaten 2'si de gol. Biz 10 kişi kalınca bile savunma yaptılar.
58 diye hatırlıyorum, maç 2-0'dı ama baskı kurmaya başlamıştık.Kaçıncı dk da kırmızı kart yedi?
-10 yaş arkadaşları alalım konudan, pozisyonu izlemeden gelmiş buraya laf atıyor aklınca.Her takım kaybettiğinde aynı şeye ağlıyor HAKEM Fenerbahçeli olarak söylüyorum takımlarımızın ağlamayı kesmesi lazım
bir maç olunca çok ciddi lobi var ama aynı lafları size karşı verilen haksız kararlarda söylemiyorsunuz? o lobiyi bir siz görüyorsunuz bu takımların ve taraftarların yok hakem yok bilmem ne şekilde ağlaması geçmedikçe maalesef bu ligden bir yol olmaz. Tüm takımlar için söylüyorum. Gs- Fb maçında offside yoktu çıkıp konuştun mu ? Size karşı olan lobi orda nerdeydi? ve ya beşiktaş aleyhine verilen haksız kararlar olduğunda? Ve ya herhangi bir anadolu takımına gereksiz cezalar kesildiğinde ? Her takım için adalet gerekiyor önce bunu anlayın.GS'ye karşı çok ciddi lobi var.
Dostum burda laf sokmak fln değil amacım her takım her maç bir pozisyona yakınıyor insanları aşağılayarak bir şey elde edemeyiz ben sadece ülke futbolunun gerçeğine dokundum her maç takımların lehine/aleyhine sonuçlar alınıyor ama bizim taraftarlarımız EYyaM şİQe belki pozisyon hatalıdır ama bunu direkt şike gözüyle yorumlamak yanlış geliyor, insanlarla konuşurken haddinizi biliniz58 diye hatırlıyorum, maç 2-0'dı ama baskı kurmaya başlamıştık.
Mesaj otomatik birleştirildi:
-10 yaş arkadaşları alalım konudan, pozisyonu izlemeden gelmiş buraya laf atıyor aklınca.
FB'nin sorunu bu işte, kendi taraftarları kötü oyuna değil de sadece hakem kararına bakıyor. Biz kendi oyunumuzdan sonra hakemlere bakarız.bir maç olunca çok ciddi lobi var ama aynı lafları size karşı verilen haksız kararlarda söylemiyorsunuz? o lobiyi bir siz görüyorsunuz bu takımların ve taraftarların yok hakem yok bilmem ne şekilde ağlaması geçmedikçe maalesef bu ligden bir yol olmaz. Tüm takımlar için söylüyorum. Gs- Fb maçında offside yoktu çıkıp konuştun mu ? Size karşı olan lobi orda nerdeydi? ve ya beşiktaş aleyhine verilen haksız kararlar olduğunda? Ve ya herhangi bir anadolu takımına gereksiz cezalar kesildiğinde ? Her takım için adalet gerekiyor önce bunu anlayın.
Git izle pozisyonu Allah aşkına, dirsek ne zamandan beri kırmızı?Dostum burda laf sokmak fln değil amacım her takım her maç bir pozisyona yakınıyor insanları aşağılayarak bir şey elde edemeyiz ben sadece ülke futbolunun gerçeğine dokundum her maç takımların lehine/aleyhine sonuçlar alınıyor ama bizim taraftarlarımız EYyaM şİQe belki pozisyon hatalıdır ama bunu direkt şike gözüyle yorumlamak yanlış geliyor, insanlarla konuşurken haddinizi biliniz
bilader bak adam kötü bir şey dememiş yukarda da bir arkadaşa sen çok zekisin tarzı cevap vermişsin karışmayım haddim değil dedim ama iksiide kötü şeyler ve ya galatasaraya laf edecek şekilde bir şey söylememiş. İkiside ülke futbolundan bir yol olmayacağını belirtmiş. Burda sana ne oluyor da insanlara ters ters konuşuyorsun ? Burda konu açıyorsan dinlemeyi bileceksin yoksa konu açma kapat git.58 diye hatırlıyorum, maç 2-0'dı ama baskı kurmaya başlamıştık.
-10 yaş arkadaşları alalım konudan, pozisyonu izlemeden gelmiş buraya laf atıyor aklınca.
Yav gidin Premier lig izleyin.
Her takım kaybettiğinde aynı şeye ağlıyor HAKEM Fenerbahçeli olarak söylüyorum takımlarımızın ağlamayı kesmesi lazım
Benim yorumum pozisyona değil lig genelineydi ama siz illa bunu tek maç olarak anlamak istiyorsanız buyrun önünüz açık olsunFB'nin sorunu bu işte, kendi taraftarları kötü oyuna değil de sadece hakem kararına bakıyor. Biz kendi oyunumuzdan sonra hakemlere bakarız.
Git izle pozisyonu Allah aşkına, dirsek ne zamandan beri kırmızı?
Bu sene her takıma aynı şeyler oldu cidden bir Fenerli olarak kaç golümüz saçma şeylerden iptal oldu bilmiyorum ayrıca bu sezon izlenme oranlarından dolayı da ligin daha farklı bir şekilde düzenlendiğini düşünüyorumGS'nin bugünkü AG maçında kötü oynamadığını söyleyemem, yalan söylemiş olurum. Ama Mostafa'nın kırmızı kartından sonra oyun tamamen koptu, çevirme imkanımız olabilirdi. Benim sorum ise şu, çifte standart bir tek GS'ye mi var?