Neler Yeni

⚽️ GALATASARAY - YOUNG BOYS ⚽️

YazılımKafa

80+ Gold
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Barış alperde ne buluyorlar anlamıyorum. Euro 2024 te de çok kötüydü. Şimdide çok kötü. Tek iyi yanı hızı. Karşısındaki yavaşsa çalım atıyor. Değilse bir şey yaptığı yok. Çalımları hiç iyi değil. Adamların 11 numarasına bakınca barış 3. lig topçusu kalıyor yanında

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,280
İsim
Mert Can Ergün

byrascal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
hasan avcı
Adamların golünden önce Mertens oyuncuyu düşürse sarı kart faul olacak ama Mertens efendi sadece izledi sonrası gol+kırmızı karta mal oldu.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,280
İsim
Mert Can Ergün
Barış icardi balon zaten icardi penaltı yoksa gol de yok

Mr. E

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
İbrahim Eroğlu
Barış alperde ne buluyorlar anlamıyorum. Euro 2024 te de çok kötüydü. Şimdide çok kötü. Tek iyi yanı hızı. Karşısındaki yavaşsa çalım atıyor. Değilse bir şey yaptığı yok. Çalımları hiç iyi değil. Adamların 11 numarasına bakınca barış 3. lig topçusu kalıyor yanında
EURO'da iyiydi ama sonra ortalarda gözükmedi. GS'lilere göre şampiyonlar liginde parlayıp 50 Milyona gidecekti :d

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,496
İsim
Baran Kut
Adamların golünden önce Mertens oyuncuyu düşürse sarı kart faul olacak ama Mertens efendi sadece izledi sonrası gol+kırmızı karta mal oldu.
Bu sene bitik ya GS belli. Fenerle Beşiktaşın senesi.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,371
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
İlk yarıyı izlemedim ama ikinci yarıda barış gayet iyiydi, adam geçiyor mu geçiyor ataklar barış olmasa bu kadar olmaz gol yiyene kadar gs güzel bastırıyordu barış'ın tek sorunu ayağı kötü güzel kesmiyor gelişine kesiyor, yeteneği ortada sınır ama kötü de denemez, iyi mücadele ediyor, ikili mücadeleleri kazanıyor.

YazılımKafa

80+ Gold
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
EURO'da iyiydi ama sonra ortalarda gözükmedi. GS'lilere göre şampiyonlar liginde parlayıp 50 Milyona gidecekti :d
Knk euroda nasıl iyiydi? Yapma etme. Toplasan 30 dk düzgün oynamıştır. Hiçbir şey yapmadı

Top Bottom