Neler Yeni

⚽️ GALATASARAY - YOUNG BOYS ⚽️

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sen önce ilk yarıyı izle sonra benim gözüme yorum yap. İlk yarıyı izlememişsin , kaybettiği onca topu görmemişsin burda maçın geneli hakkında yorum yapıyorsun.
İlk yarı deliye döndüm sorma.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,241
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
olum galatasaray geçen yıl bu kadroyla nasıl şampiyon oldu la 2.yarıyı izledim daha mertens dışında orta açmayı bilen yok takımda birde galatasaray da oyuncu bunlar :D
Dimi bi de bunlar profesyonel topçular daha orta açmayı bilmiyorlar :D

byrascal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
hasan avcı
Bu takımın eksiği oyuncu filan değil bu takım geçen yıl bayerne kök söktürdü sadece boey eksik kadroda.Takım net bir şekilde kampta çalışmamış oyuncular fizik olarak çok yetersiz.

YazılımKafa

80+ Silver
Daha tutarlı oynadılar en azından. Bizimkiler boş boş takıldı sahada.
Aynen . Sistemli oynadılar. Net paslarla doğru yere doğru koşu yaparak oynadılar. Galatasaray çok gelişigüzel oynadı. Ve aşırı pas hatası yaptı. Sonuç olarak kaybetmeyi hak ettiler. Yapacak bir şey yok

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,416
İsim
Baran Kut
Bence senin gözünde problem var 10 kere giriyorsa 7 kere geçiyor, 3 kere geçemiyor. çekme itme kısmında doğru önce barış çekiyor itiyor kendine uygun pozisyonu yaratıp tak alıyor faulü mis gibi iş, adam faulü alıyorsa problem ne? ayağı iyi olsa gs de işi olmazdı zaten. Ayrıca ben ne kusura bakcam gs liler düşünsün.
Ya hocam ben de GS'liyim adam haksız değil yani maça göre şekil alan bir oyuncu. Daha tutarlı bir oyun beklerdim kendisinden de bu maçta biraz düşüktü ve kendisine de çok oynanmadı. Oynananları da çok değerlendiremedi.

Takım da genel olarak kopuktu zaten. GS'nin bu seneki problemi de bu.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,241
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Ya hocam ben de GS'liyim adam haksız değil yani maça göre şekil alan bir oyuncu. Daha tutarlı bir oyun beklerdim kendisinden de bu maçta biraz düşüktü ve kendisine de çok oynanmadı. Oynananları da çok değerlendiremedi.

Takım da genel olarak kopuktu zaten. GS'nin bu seneki problemi de bu.
İlk yarıyı izlemedim haklıdır bir şey demiyorum ben ikinci yarıya göre yaptım tmm 10/10 da değil 1081 de değil ortalama bi topçu çok leş gelmedi bana.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,334
İsim
Kadir
FB ve GS şampiyonlar ligine layik değil olmamız gereken yere düştük avrupa liginde umarım başarılı oluruz.
Lille den yediğimiz 2 golde şansızlıktı uzatmalarda verdik ilk maç fred yoktu ikinci maç fred ferdi yoktu üsttelik adamların forveti 50 milyon euro youngboysun takım değeri kadar karşılaştırma mantıksız isviçrenin sonuncusu bu takım.

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,567
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Geçmiş olsun. Fenerbahçe liyim Galatasarayi destekledim ama kötüydü bugün

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,241
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
knka ortaları gördün mü cidden nasıl topçu olmuşlar bir de gs takımda nasıl tutuyor hala, adam orta açıcak kanattan topa gelişi güzel abanıyor
O kadar para alıyorlar karşılığının bu olması komedi bunlar hiç mi antrenman yapmıyor, paralarını alıp yatıyorlar gibi. Şunları görünce keşke topçu olsaydım diyorum belki daha iyi olamazdım ama bundan da kötü olacağımı sanmam.

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,416
İsim
Baran Kut
Lille den yediğimiz 2 golde şansızlıktı uzatmalarda verdik fred yoktu ikinci maç fred ferdi yoktu üsttelik adamların forveti 50 milyon euro youngboysun takım değeri kadar karşılaştırma mantıksız isviçrenin sonuncusu bu takım.
Şanssızlık olsa bile yine de bu Fener kaybetmemeliydi maçı bence. Tarihinin en pahalı takımı ve bir o kadar da sağlam teknik direktörü bence Lille'i ezip geçmeliydi. Ki bende son ana kadar onu bekliyordum ama olmadı. Sağlık olsun.

Tabi ki Young Boys ile karşılaştırılamaz. Zaten biz çok kötüydük.
g.olsun galatasaylı arkadaşlara ilk önce orta açabilen oyuncu transfer etmeleri lazım
Bize baya bir şey lazım da belli inatla transfer yapmayacağız :kekw: bu seneyi FB ve BJK'ye salıyoruz gibi. Geliyor lig 13.cüsü GS.

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
İlteriş İlteriş
Maçı bir Beşiktaşlı olarak izledim ve deli oldum, elim ayağım titriyor. Hangi aptalın fikriydi çift forvetle ve merkez orta sahasız çıkmak. Kendi evinde oynuyorsun, topu ayağında tutamıyorsun, saçma sapan pas hataları yapıyorsun, baskı yapamıyorsun, kontradan dünyanın pozisyonunu veriyorsun. GS bu maçın 1-0 bittiğine şükretsin adamlar 4 5 tane saçma sapan gol kaçırdı. Young Boys sonuna kadar hak etti turu. Ülke puanı adına üzgünüm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,209
Üyeler
164,269
Son üye
kevinnight
Top Bottom