Neler Yeni

⚽️ GALATASARAY - YOUNG BOYS ⚽️

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,575
İsim
Deniz Bey
GS li olarak şahsen ben utandım takımdan o kadar stada giden seyirciye yazık valla , adamlar ne kadar diri iki maçtada çok konuşmaya gerek yok kendileri bilir rezillik diz boyu

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Shoto Todoroki

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
529
İsim
Erdem çay
Sabri ruhu maça damga vurdu

Ne ortalar ne paslar yerine gitti adamlar her topu kesti

Üzüldük ama yapacak bişey yok ülkece artık şu duygusallığı bırakıp futbol nasıl oynanır öğrenmemiz lazım

Atakta gol atamayınca takı komple yıkıldı ve gol yedik bide bunlar profesyonel oyuncu olacak

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,689
İsim
Selim
Bitmiş ya GS. Bu sene BJK'nin senesi gibi. Fener de Mou toparlarsa artık.
Bu sene Anadolu takımları çok güçlü bu yüzden lig çekişmeli geçecek şampiyonu derbiler değil Anadolu takımları belirleyecek bu sene gs ve fener ikilisini göreceğiz sahnede bjk Trabzon 2 3 yılda anca toparlanır bir cacık olmaz daha onlardan

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Baran Kut
Beşiktaş bence toparlandı gibi hocam. Tam istedikleri yerlere transfer aldılar. Rafa Silva takımı bırak, ligdekilerden 1-2 kalem üstte oynayan bir oyuncu. Müthiş bir fırsat kaptılar.

Fener de aynı şekilde alacaklarını aldı ama Fener'in asıl problemi takım kimya olarak toparlanamıyor bir türlü. Çok bireysel oyuna odaklı oyuncu var ve bunlara takım oyunu kurdurmaya çalışıyorlar. Mou geldi ama gelmesi bile yetmedi. Adaptasyon sürecindeyken Lille eledi bile Fener'i.

Bakalım ligi bu sene ben de merak ediyorum.

The Semih

80+ Gold
Lille den yediğimiz 2 golde şansızlıktı uzatmalarda verdik ilk maç fred yoktu ikinci maç fred ferdi yoktu üsttelik adamların forveti 50 milyon euro youngboysun takım değeri kadar karşılaştırma mantıksız isviçrenin sonuncusu bu takım.
Futbolda takım değerine göre felan kıyaslama yapılmaz bizim türk liginde 2 milyar dolarlık takım kur yine oynayamazlar. Adamların top oynayış tarzı başka. Bizimkiler mahalle futbolu gibi oynuyor yıllardır böyle.

Sonuncu olayını anlamadım youngboys 2023 şampiyonu değil mi ? adı üstünde şampiyonlar ligi.

1724798119915.png

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,568
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Şunu Avrupa maçında yapma ya biraz karakterli ahlaklı olun biz feneri bjk yi destekliyoruz
1724847000563.png

(y)(y)(y):geek::geek::geek:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Destekleyip desteklememende sorun yok bu arada zaten koskoca avrupa fatihi gs ya da herhangi bir takimin senin benim destegime ihtiyaci varsa vay haline o takimin. Gecen sezon olan manu gs macinda gsyi destekliyordum, sonra senin gibileri gordukce ustte yazdigim gibi dusunmeye basladim.

Top Bottom