GALAX RTX 5080 EXG Satın aldım

Merdo.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,039
Arkadaşlar çok memnunum iyi ki almışım ben satın aldıktan sonra fiyatı 72K oldu.
Görsel olarak merak edenlerimiz olmuştu onlar için atıyorum bunları ve diğer görüp almak isteyenler için.
Bayıldım resmen RTX 5080 GALAX EXG BEYAZ :peepokalp::peepokalp::peepokalp:

Ekler

• WhatsApp Image 2025-07-02 at 16.54.55 (2).webp
    WhatsApp Image 2025-07-02 at 16.54.55 (2).webp
    736.7 KB · Hit: 155
  • WhatsApp Image 2025-07-02 at 16.54.55 (1) (1).webp
    WhatsApp Image 2025-07-02 at 16.54.55 (1) (1).webp
    605.9 KB · Hit: 152
kaça aldın ekran kartını hocam ?

Arkadaşlar çok memnunum iyi ki almışım ben satın aldıktan sonra fiyatı 72K oldu.
Görsel olarak merak edenlerimiz olmuştu onlar için atıyorum bunları ve diğer görüp almak isteyenler için.
Hayırlı olsun.

etiketlememişsin hocam beni forumda önüme çıkmasa konu göremeden gidecektim belki de :D

Beyaz anakart? Beyaz ram?
https://www.msi.com/Motherboard/PRO-X870-P-WIFI bundan var hocam :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

etiketlememişsin hocam beni forumda önüme çıkmasa konu göremeden gidecektim belki de :D
Hocam yemin ederim ki baktım baktım bulamadım o yüzden bunu açtım hahaha nasıl olmuş ? :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayırlı olsun şimdi gelir rx9070xt daha ucuz daha iyi diyen amd fanlar
Hahahaha :D

Hocam yemin ederim ki baktım baktım bulamadım o yüzden bunu açtım hahaha nasıl olmuş ? :D
rüya sistemlerden birisi diyebilirim benim için özellikle görünüş ve dekorsal açıdan. fanları nerden aldınız bu arada? kasayla mı geldi

rüya sistemlerden birisi diyebilirim benim için özellikle görünüş ve dekorsal açıdan. fanları nerden aldınız bu arada? kasayla mı geldi
Kasa ile birlikte geldi hocam :D

knk, amd'de bu kartın karşılığı yok yeni jenerasyonda. dediğin kart 5070ti'ın rakibi ve 5070ti'yı an itibariyle zortlatıyor.
Hocam bu mevzuları tartışmayalım sadece görsel attım buraya merak edenler için :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,255
Üyeler
183,252
Son üye
grgnhls
Geri