Ben kardeşime sistem aldım. 5 gün sonra geldi. Sorunsuz geldi, montajında bir sorun yok, ürünlerde bir sıkıntı olmadı şuana kadar.Arkadaşlar yeni sistem almayı düşünüyorum ordan kaç günde geldi ? sistem sorunlu mu sorunsuzmu geldi? montajında bir sorun varmı ? Ürünler de sıkıntı varmı?
sormak istiyorum ?
hangi sistemi aldınBen kardeşime sistem aldım. 5 gün sonra geldi. Sorunsuz geldi, montajında bir sorun yok, ürünlerde bir sıkıntı olmadı şuana kadar.
ve nerde oturuyosunuz il olarak istanbulsa 5 biraz fazla gibi geldiBen kardeşime sistem aldım. 5 gün sonra geldi. Sorunsuz geldi, montajında bir sorun yok, ürünlerde bir sıkıntı olmadı şuana kadar.
Kocaeli de oturuyorum. Aquarius 5-AN sistemi özelleştirip aldım.hangi sistemi aldın
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve nerde oturuyosunuz il olarak istanbulsa 5 biraz fazla gibi geldi
Fsp üretmiyor aigo/darkflash üretiyor.fsp üretiyor dostum için rahat olsun en kaliteli PSU üreticilerinden
Bütün hepsi FSP değil. Elmors'un dediği gibi AIGO/Darkflash'da üretiyor.4:01 dakkaya al dostum
Modelden modele değişmekte, aquarius 5an için bilgi aldığımda aigo/darkflash tarafından üretiliyor dediler. Paylaştığınız modelde fsp üretmiş olabilir. En doğrusu alınacak model hakkında firmaya mail atmak yarım saat içinde dönüş yapıyorlar zaten çok ilgililer.4:01 dakkaya al dostum
knk yarın sabah sipariş vericem. aslında verdim ama ödemeyi yapamadım. yarın yardımcı olucaklarını söylediler. 3 iş günü içinde kargolayacaklarını söylediler bana. tahminimce cuma günü veririler kargoya. gelince sana artıları eksileri söylerimArkadaşlar yeni sistem almayı düşünüyorum ordan kaç günde geldi ? sistem sorunlu mu sorunsuzmu geldi? montajında bir sorun varmı ? Ürünler de sıkıntı varmı?
sormak istiyorum ?
aga hangi gün verdin siparişi? ve kargoya ne zaman verdiler. söylermisinKocaeli de oturuyorum. Aquarius 5-AN sistemi özelleştirip aldım.