Yardım Game power elite x hata veriyor

Reaksiyon skoru
42
arkadaşlar gamepower gasket elite x klavye yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum hiçbir sorun yoktu bi temizliyim dedim. tuşlarını çıkarttım köpüklü su ile temizledim tuşları duruladım. klavyeyi de ıslak bez ile temizledim duruladım. sürekli kendi kendine tuş basmaları falan olmaya başladı numlock ışığı kendi kendine yanıp sönmeye başladı ne yapmam gerekiyor

tuşlar kendi kendine takılı kalıyor falan ayar oldum ya

cihazın kablosunu taktığımda çalışıyor ama usb ile yaptığımda sürekli kapanıyor

Tuşlar kendi kendine takılı kalıyordan kastın, sürekli yazı yazıyorsa kartına bir şey yapmış olabilirsin. Yok klavye fiziksel olarak takılı kalıyorsa, pislik kalmıştır, tekrar sök temizle hepsini.

Klavyeyi ıslak bez ile silmen çok doğru değil. Genellikle bir fırça ile pislikleri almak yeter. Ya da klavye temizleme aparatları var. Tuş sökücü, fırça falan hepsi beraber. Onlarla temizleseydin daha iyi olurdu.

Şuan yapacağın şey, klavyeyi dışarı koyup iyice kurumasını beklemek. Ya da pirince yatırmak. Karta sıvı teması olduysa bir yerler bozulmuş olabilir.

Tuşlar kendi kendine takılı kalıyordan kastın, sürekli yazı yazıyorsa kartına bir şey yapmış olabilirsin. Yok klavye fiziksel olarak takılı kalıyorsa, pislik kalmıştır, tekrar sök temizle hepsini.

Klavyeyi ıslak bez ile silmen çok doğru değil. Genellikle bir fırça ile pislikleri almak yeter. Ya da klavye temizleme aparatları var. Tuş sökücü, fırça falan hepsi beraber. Onlarla temizleseydin daha iyi olurdu.

Şuan yapacağın şey, klavyeyi dışarı koyup iyice kurumasını beklemek. Ya da pirince yatırmak. Karta sıvı teması olduysa bir yerler bozulmuş olabilir.
klavyeyi kablolu şekilde kullandığımda hiçbir sorun yaşamıyorum ama bağlantısını ufak bi usb si var ona bluetooth ile bağlandığımda kafayı yiyor.

Geri