Gamegaraj Hepsiburada üzerinden sistem önerisi

Reaksiyon skoru
6
Selamlar arkadaşlar arkadaşımın HB premium kartı var hiç uğraşmadan buradan almak istiyor 45K ya kadar onerebileceginiz sistem var mıdır ?

Ben bunu ve 5060Tİ olanı seçtim sorduğumuz zaman özellikleri için şunları yazdılar.

İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F Anakart: Biostar A620MS Bellek: 16GB Crucial Pro DDR5 5600MHz CL46 Ekran Kartı: ASRock Radeon RX9060XT Challenger OC 16GB GDDR6 Depolama: TwinMOS CoreX 1TB M.2 PCIe Kasa ve Güç Kaynağı: XPG Lander 500 650W 80+ / 4x120mm Rainbow fanlı, siyah kasa

Selamlar arkadaşlar arkadaşımın HB premium kartı var hiç uğraşmadan buradan almak istiyor 45K ya kadar onerebileceginiz sistem var mıdır ?

Ben bunu ve 5060Tİ olanı seçtim sorduğumuz zaman özellikleri için şunları yazdılar.

İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F Anakart: Biostar A620MS Bellek: 16GB Crucial Pro DDR5 5600MHz CL46 Ekran Kartı: ASRock Radeon RX9060XT Challenger OC 16GB GDDR6 Depolama: TwinMOS CoreX 1TB M.2 PCIe Kasa ve Güç Kaynağı: XPG Lander 500 650W 80+ / 4x120mm Rainbow fanlı, siyah kasa
Fiyatları pahalı arkadaşın hb dan almak istiyor ama f/p istemiyor gibi kazıklanır. İllede almak istiyor diyosan attığın sistem diğerlerinin arasında en iyisi

Bu sadece sıvı soğutma olan versiyonu galiba hocam bunu alsak sorun olur mu ?
Fiyatları pahalı arkadaşın hb dan almak istiyor ama f/p istemiyor gibi kazıklanır. İllede almak istiyor diyosan attığın sistem diğerlerinin arasında en iyisi
Arkadaşın attığı fena durmuyor sitelerde de 16 GB ramli 5060ti sistemler zaten 42k civarında.

Peki ileride yükseltme yapılabilir mi bu sisteme en azından ekran kartı olarak ?

Fiyatlar iyi parçalar iş görür denilebilir taksitlenirse yoksa avantajı yok
5070 olanı mi tavsiye edersiniz yoksa 5060Ti olanda sogutucu olanı mi.
Parçalara baktık dediğiniz gibi ne çok uygun ne çok pahalı normalde laptop alinacakti bu fiyat bandında her türlü laptoptan iyi performans vereceği için uğraşmadan buradan alalım istiyoruz

5070 olanı mi tavsiye edersiniz yoksa 5060Ti olanda sogutucu olanı mi.
Parçalara baktık dediğiniz gibi ne çok uygun ne çok pahalı normalde laptop alinacakti bu fiyat bandında her türlü laptoptan iyi performans vereceği için uğraşmadan buradan alalım istiyoruz
1080p oynayacak varsayıyorum

İki sistemde iyi 5070li daha iyi 1440pde

Ekstra soğutucu alacak cpu için 7500f ısınabilir

1080p oynayacak varsayıyorum

İki sistemde iyi 5070li daha iyi 1440pde

Ekstra soğutucu alacak cpu için 7500f ısınabilir
2K ekran mevcut hatta masadaki 4K Tv'ye çokta nadir olsa single için takılabilir eski oyunlarda o yüzden 5070 olanı alıp yanına şu soğutucuyu alıyoruz.

2K ekran mevcut hatta masadaki 4K Tv'ye çokta nadir olsa single için takılabilir eski oyunlarda o yüzden 5070 olanı alıp yanına şu soğutucuyu alıyoruz.

Mükkemel hayırlı olsun o halde

4k için vram sorunu olur 16 gb vram olmadığı için ama güncel oyunlarda yüksek kalitede

Kaldı ki 2k ekran mevcutsa 5060ti direkt pas geçilmeli

Soğutucu iş görür kaliteli uzun ömürlü.

Mükkemel hayırlı olsun o halde

4k için vram sorunu olur 16 gb vram olmadığı için ama güncel oyunlarda yüksek kalitede

Kaldı ki 2k ekran mevcutsa 5060ti direkt pas geçilmeli

Soğutucu iş görür kaliteli uzun ömürlü.
Teşekkürler hocam 4K için çok nadir olacağı için baktık birde ultra takıntısı yok arkadaşımla bende konsolcu olduğumuz için normalde :D sorun çıkartmıyor bu haliyle kampanya vs derken tam set olarak 46.5 civarına geliyor bize peşin taksit olunca iyi gibi fiyatı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,631
Üyeler
183,149
Son üye
berk75
Geri