bu RGB olanımı yoksa sabit renkli olanımı RGB yazıyor ama biledim RGB siz olanak çok beniyor![]()
REDRAGON K568 RGB DARK AVENGER RED Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye - inventus
REDRAGON K568 RGB DARK AVENGER RED Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavyeinventus.com.tr
çoğu sitede RGB yazıyor ama rainbow klavye felan muhabetti var. inventusatan hiç alışveriş yapmadım birde hiç alışverişiniz oldu mu güvenli olduğunu biliyorum ama kargo süresi fln nasıl alaca ?rgb yazıyosa rgbdir kanka rainbow yazardı sabit renkli olsa
güvenli site diye biliyorum ben de almadım bir şey ama. Mesela benim kullandığım redragon k552 rainbow ve rainbow diye geçiyo yani rainbow olsa rainbow derlerdi rgb dediklerine göre rgb gelir rahat ol. Kargo süreci de aynı 3 iş günüdür ya geciktirmezler bence.çoğu sitede RGB yazıyor ama rainbow klavye felan muhabetti var. inventusatan hiç alışveriş yapmadım birde hiç alışverişiniz oldu mu güvenli olduğunu biliyorum ama kargo süresi fln nasıl alaca ?
Ben Kullanıyorum Ve Memnunum.gamenote klavyeler neden alınabilir ve neden alınamaz öneride bulunursanız sevinirim.
bütçe max 500.
klavye goşuma gitti onu alabilirimgüvenli site diye biliyorum ben de almadım bir şey ama. Mesela benim kullandığım redragon k552 rainbow ve rainbow diye geçiyo yani rainbow olsa rainbow derlerdi rgb dediklerine göre rgb gelir rahat ol. Kargo süreci de aynı 3 iş günüdür ya geciktirmezler bence.
sorum olucak bu gamenote klavyelerin red swtich seçeneği yok mu?Ben Kullanıyorum Ve Memnunum.
Kullandığım Model HV-KB432L
gamepower rampage gibi markalar yerine redragonu tercih ederim kesinlikle ben kullanıyorum memnunum. Gamenot ben klavye alcağım zamanlarda daha düşük bütçeler için iyi bir alternatifti sen bilirsinklavye goşuma gitti onu alabilirim
Benim Gördüklerimin Hepsi Blue Switch Tuşlara Sahipler Ama Hissiyatı Çok Güzel Tabi Sesi Sorun Etmiyorsanız.klavye goşuma gitti onu alabilirim
sorum olucak bu gamenote klavyelerin red swtich seçeneği yok mu?
ben blue switchte oynayamıyorum gerçekten sesliler ve babamda güvenlik görevlisi onu rahatsız etmek istemem. bu reddragonu alabilirim başka tavsiyeleriniz var mı?Benim Gördüklerimin Hepsi Blue Switch Tuşlara Sahipler Ama Hissiyatı Çok Güzel Tabi Sesi Sorun Etmiyorsanız.