FR13NDSLX
80+ Platinum
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 10,653
- İsim
- Diyarhan
Konuda Geçicek Modeller (Test Görsellerini Hepsini Bulmaya Çalışıyorum) Listedeki ürünlerin geneli B ve C tierdir.
Listede Xbox Gamepad i Referans Alıcağım
Machenike G5 Pro 30$
EasySMX X10 35$
Xbox 9. Nesil 65$
Machenike G1 Pro 25$
EasySMX X15 25$
Gamesir T4 PRO 30$
Bazı modelleri kısa süreli bazılarını uzun süreli kullandım genel olarak eksiklerinden bahsederim ona göre seçimde bulunursunuz.
MACHENIKE G5 PRO
Listedeki favori üründür. 500HZ destekli RGB ışıklandırmaya sahip mekanik butonu halleffect gamepad. Ergonomi ve malzeme kalitesi olarak Xbox dan daha iyidir. Bataryalı olduğu için hafif sayılır. Üzerinde bulunan kapak pek kaliteli olmasada sökünce ortaya çıkan görüntü çirkin olduğu için kapaklı kullanım daha doğru olur. 30 doların altına düşerse kesinlikle alınması gereken bir ürün. Mümkünse güneş gören bir odanız varsa siyah modelini alın. Beyaz modelinde analoglarda sararma oluyor.
Analoglar mükemmel kalitede ölü bölge yok çember değerleri gayet güzel doğruluk payı %1 in altında.
Kablo : 500Hz
2.4G : 125Hz
BT : 125Hz
+ Mekanik Butonlar
- Kutu İçeriği Zayıf
- Dpad kısmı 4 Eksenli
- Analog Derinliği Yok (Parmağınız içine oturmuyor)
- Gecikme değerleri kötü olabiliyor.
EASYSMX X10
Görsellerini bulamadım ama bu modelide kısa süreli deneyimledim. Malzeme kalitesi olarak G5 Pro nun gerisinde oluyor ama ona göre artıları da mevcut. Bu üründe Mekanik butonlara sahip ve 1000hz var. İki model de BT üzerinden 125hz ile çalışıyor. X10 un artısı kablolu olarak G5 Proya göre daha yüksek hz değeri alıyor.
% 0.4 gibi bir hata payı oluyor gayet normal %2 ye kadar olanlar sorun teşkil etmiyor. Ölü bölgesi neredeyse yok denicek kadar az.
Kablo : 1000hz
2.4G : 250Hz
+ Kutu içeriği çok daha zengin
+ Tuşları G5 Pro ya göre daha güzel hissettiriyor.
+ Analogları kavraması daha kolay
- Malzeme kalitesi üst yüzey hariç zayıf
- D pad 4 Eksenli
XBOX 9. NESİL
En uzun kullanımı Xbox ile yaptım. Benim için tek ve en büyük avantajı Xbox desteği olması her uygulamada sorunsuz bir şekilde kullandım. Malzeme kalitesi pürüzsüz ve gayet yeterli. Malesef 2.4ghz desteği olmadığı için 125hz e takılı kalıyoruz ama 125 in 125 ini sağlıklı bir şekilde veriyor kötü bir tarafı BT alıcısı kötüyse sorun çıkarabiliyor. Pilli olması benim için büyük işkence oyun sırasında bitmesi durumunda tutukluk yapan silah gibi uğraştırıyor. Ayrıca Listedeki en pahalı ürün olduğu için ileride tekrar almayacağım anlamına geliyor. Malesef ki ölü bölgesi ve Analoglar ciddi anlamda kötü.
Kablo : 125Hz
+ Platform Desteği
+ Kolay Tutulabilir Analog
+ Trigger Hassasiyeti
- Yavaş Bağlantı Hızı
- Yüksek Analog Ölü Bölgesi
- Batarya Problemi
Analog taşmasının sebebi analog ayaklarının alanının geniş olması dikkatli bir şekilde çevrilirse alandan taşmıyor ama oyun sırasında kimse o şekil kullanmayacaktır.
EasySMX X15
EasySMX X15 kesinlikle Xbox ın rakibi olan bir ürün ne aşağıda ne yukarıda tam karşısında. Öncelikle alt yüzey dışında malzeme kalitesi aynı tuş hissiyatı kişiden kişiye değişsede neredeyse aynı izlenimi veriyor. Ekstra butonlarının olması çoğu oyunda rahatlık sağlıyor. Genel olarak hissedilir eksikliği triger da ölü bölge olması %5 ölü bölge var ve mesafesi kısa olduğu için ets2 gibi oyunlarda ara hızlarda gitmek zorlaşıyor.
Kablo : 1000Hz
2.4G : 125Hz
BT : 85Hz
+ Düşük Gecikme
+ Aydınlatma
+ Uygun Fiyat
- Trigger
- Kutu İçeriği (50₺ lik ürün kutusu gibi)
Kablosuz
Kablolu
MACHENIKE G1 PRO
Malzeme olarak kesinlikle listedeki en ucuz malzemeyi kullanmışlar. Onun dışında Trigger o kadar kısa mesafeli ki Ölü bölge olmasına karşılık %5 payı 0 yaptım anca düzgün oldu. Tuşların hissiyatı çok ucuz içerisi boş gibi hissettiriyorlar Bana göre tek artısı aşırı hafif ve kablolu gecikme değeri çok çok iyi. TMR olayını detaylı test edince anlarım.
GAMESIR T4 PRO
Listedeki rakiplerine göre artısı bulunmuyor. Uygun fiyata bulunursa alınabilir.
+ Telefon için kullanışlı bir ürün hem hafif hemde kutu içeriği zengin. Telefon montajı için aparatı var.
- Malzemesi ve hızı normal denilecek bir ürün çok uygun değilse alınmamalı.
GAMESİR T4 KALEİD
Kablolu ürün sorun değilse kesinlikle kaliteli bir ürün kötü yanı şu anda ciddi anlamda pahalı ve satışı her yerde yok. 2. Elde 1 tane ilan var alıp kullanmanızı öneririm.
XXX
Bu fiyatlara farklı ürünler var ama en dikkat çekici dolu ürünler bunlar. Örn : direwolf 30 dolar ama kalite bakımından g5 pronun X10 un altında o yüzden pek alınmaması lazım. 8Bitdo ürünleri ilgimi çekmediği için almadım.
Ekler
Son düzenleme: