Neler Yeni

Gamepad İncelemesi (30$ Vergi Hariç)

Vidor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
furkan
İkinci el düşünürseniz sadece 2 gün kullanılmış g5 pro var elimde. Uyguna bırakırım işiniz görülsün.

Ayrıca vader 3 pro da var. Onuda satıyorum. Biraz kol manyaklığı oluştu bende. Sürekli yeni kol deniyorum :cool:
Hocam guzel bir kol istiyorum ama bütçeyi de arttırmadan istiyorum. Max 1.5klık bütçem fln var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gamesir cyclone 2. Malesef ülkede vergi yaptırımı yüzünden düzgün kol alamıyoruz çok pahalı yurtddışına göre
Cyclone 2'nin fiyatı 3k mı?

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Süleyman Selim Avseren
Cyclone 2'nçn fiyatı 3k mı?
Evet, 1.5k bütçe varsa kapalı kutu easysmx x15 veya machenike g1 pro en mantıklı seçenek olacaktır. Kusura bakmayın farklı başlıkla karıştırdım sanırım. Easysmx x5i de beğenenler çok, gamer tech talk x15'ten daha iyi olduğunu söylemişti bakabilirsiniz incelemelerine

Vidor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
furkan
Cyclone çok güzel bir model olsada Kaleid kablolu olarak en iyi modellerden. G1 Pro yerinde güzel gibi hoş bir gamepad değil. Nova Lite a TMR takalım G1 Pro nun önüne geçer.

TR ye bir ara 30 dolar altına sattılar sonra satmaz oldular. Aliexpress satışa 28 dolardan koyarsa vergi dahil 50 dolar yapar.
50 dolar iyi aslında. Önce machenike ile iletişime geçip temu tr'de satma imkanları vat mı diye soracağım.

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Süleyman Selim Avseren
50 dolar iyi aslında. Önce machenike ile iletişime geçip temu tr'de satma imkanları vat mı diye soracağım.
Temudan 30 dolar üstüne gönderim olmuyor diye biliyorum, çok zor koymaları

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
341
İsim
Ayetullah Taylan
Cyclone çok güzel bir model olsada Kaleid kablolu olarak en iyi modellerden. G1 Pro yerinde güzel gibi hoş bir gamepad değil. Nova Lite a TMR takalım G1 Pro nun önüne geçer.

TR ye bir ara 30 dolar altına sattılar sonra satmaz oldular. Aliexpress satışa 28 dolardan koyarsa vergi dahil 50 dolar yapar.
Hocam senin yazdıklarını okuyorum G1 pro kötü diyorsun ben çarşamba günü G1 Pro almaya gidecektim vazgeçtim 1300 tl ye easymx 15 var sıfır o alınır mı?

Kekstra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
can
Hocam guzel bir kol istiyorum ama bütçeyi de arttırmadan istiyorum. Max 1.5klık bütçem fln var.

Cyclone 2'nin fiyatı 3k mı?
1500'e bırakırım mühim değil, g5 proyu. Kutusu falan var.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,748
İsim
Diyarhan
Hocam senin yazdıklarını okuyorum G1 pro kötü diyorsun ben çarşamba günü G1 Pro almaya gidecektim vazgeçtim 1300 tl ye easymx 15 var sıfır o alınır mı?
G1 Pro nun X15 e göre artısı kablolu kullanımda 1ms kadar daha düşük ve TMR kullanan en ucuz ürün.
X15 in artısı Malzemesi daha iyi tuş hissiyatı ve ışıklandırma avantajı da var. Aynı fiyata ben X15 alırdım. Ayrıca Sahibinden de G5 Proyu 1500 e satan biri vardı izmirde.

Kekstra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
can
Mayıs aylarında gamesir'in yeni modeli girecek piyasaya, tmr joystick ve 2 tane ön tarafta 2 tane arka tarafta extra tuşlu müthiş bir kol olacak.

Fiyatı 70$ dolaylarında, bizim ülkede distribütörü var sanırım yaklaşık vergiler dahil 4k falan isterler herhalde.

bahsettiğim model

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,748
İsim
Diyarhan
30 eurodan 27ye düştü deniyordu ama 30 euro ise 32 dolara denk geliyor. 32den satabilirler aslında.
27 ye düştü deniliyor evet ama 28 dolar gönderimi oluyor. 28 in üstünü aliexpress sepetten siliyor.

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Süleyman Selim Avseren
Mayıs aylarında gamesir'in yeni modeli girecek piyasaya, tmr joystick ve 2 tane ön tarafta 2 tane arka tarafta extra tuşlu müthiş bir kol olacak.

Fiyatı 70$ dolaylarında, bizim ülkede distribütörü var sanırım yaklaşık vergiler dahil 4k falan isterler herhalde.
G7 prodan mı baahsediyorsunuz

1500'e bırakırım mühim değil, g5 proyu. Kutusu falan var.
İzmirdeki ilan sizin mi hocam

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,748
İsim
Diyarhan

Çok az söyledin. Cyclone 2 vergi dahil 65 e geliyor. O ürün 100 dolardan aşağı gelmez o da iyi ihtimal ile 5000tl yapar.

Top Bottom