İndirim, cashback vs olursa en iyisi bu. Düşüncelerim aynıYukarıda zaten yazıyor.Şuan da F710 almayı düşünüyorum..
Pili nasıl, şarjlı pil mi kullanıyorsunuz? ve algılama sorunu varmıF710 iyidir bence 2 yıldır kullanıyorum gayet güzel. Servis açısından da iyiler LT tuşuna kendi basma sorunu vardı kolun yenisini gönderdiler. Sonradan eskisi de düzeldi. Bence alın.
Merhaba, bende bozulmuyor. Teşekkürler.kablolu joystick almak eşşekliktir hepsi bozuluyor 10 tane bozuldu bende
size öyle demek istememiştimMerhaba, bende bozulmuyor. Teşekkürler.
Şarjlı pil kullanmıyorum çok fazla oynamadığımdan bi 3-4 ay gidiyor piller. Laptopda kullandığımdan herhangi bir algılama sorunu yaşamadım.Pili nasıl, şarjlı pil mi kullanıyorsunuz? ve algılama sorunu varmı
Hocam ben 2017'den beri kullanıyorum. Ama bağlantı kopması var. Kötü mü değil ama o bağlantı sorunu insanı sinir ediyor.ben ne yapacağımı bilemedim bir kısım diyor ki kopma var bir kısım çok iyi diyor acil 1k bütçeye göre bir şey önerin ve düzgün bir siteden aliyim
bu hep olan bir şey mi yoksa ara sıra mı oluyor ve alma diyorsan ne aliyim bilemedim???Hocam ben 2017'den beri kullanıyorum. Ama bağlantı kopması var. Kötü mü değil ama o bağlantı sorunu insanı sinir ediyor.
İlk sayfada attığım siteden al sorun yaşamazsın banggood kaliteli sitedir.bu hep olan bir şey mi yoksa ara sıra mı oluyor ve alma diyorsan ne aliyim bilemedim???
Sürekli olan bişey değil yani dk başı kopmuyor ama kopunca da oyun zevkinin içine ediyor. Ben bununla ets 2 oynuyorum 1sn kopunca kaza yapıyorum mesela vs vs. Bence o gamepad eski, yeni modellere bak derim.bu hep olan bir şey mi yoksa ara sıra mı oluyor ve alma diyorsan ne aliyim bilemedim???
gidip çinden ürün getirtmek istemiyorum pek.şuan ne alsam diye arıyorum bari alırken kaliteli olsun ömürlük alıyorum nasılsaSürekli olan bişey değil yani dk başı kopmuyor ama kopunca da oyun zevkinin içine ediyor. Ben bununla ets 2 oynuyorum 1sn kopunca kaza yapıyorum mesela vs vs. Bence o gamepad eski, yeni modellere bak derim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yukarıda arkadaş link paylaşmış ona bi bak istersen araştır kronik sorunları var mı vs
İndirim, cashback vs olursa en iyisi bu. Düşüncelerim aynıYukarıda zaten yazıyor.Şuan da F710 almayı düşünüyorum..