Gamepass mantıklı mı

Reaksiyon skoru
721
Arkadaşlar sizce Game pass mantıklımı yoksa steamden alamaya devammı etmeliyim ayluk 30 yl yıllık 360 tl ye denk geliyor bence cok iyi bir fiyat ama 1 yıllık Gamepass nasıl alacağım hep 1 aylık var 1 yıllık paket göremedim

Aktif Bi 3 yıllık gamepass konusu var sıcak fırsatlarda oradan bilgi alabilirsin bence gamepass çok mantıklı güzel oyunlar var.

Arkadaşlar sizce Game pass mantıklımı yoksa steamden alamaya devammı etmeliyim ayluk 30 yl yıllık 360 TL ye denk geliyor bence cok iyi bir fiyat ama 1 yıllık Gamepass nasıl alacağım hep 1 aylık var 1 yıllık paket göremedim
1 yıllığı paket olarak değil 4 tane 3 aylık olarak alıcaksın sonra bir tanede ultimate 1 ay alıcaksın o şekilde oluyor bence gayet mantıklı birçok oyun var içinde zaten yakın zamanda zam gelicek net alınır

Arkadaşlar sizce Game pass mantıklımı yoksa steamden alamaya devammı etmeliyim ayluk 30 yl yıllık 360 TL ye denk geliyor bence cok iyi bir fiyat ama 1 yıllık Gamepass nasıl alacağım hep 1 aylık var 1 yıllık paket göremedim
4 tane Live Gold 3 aylık alıp (75TL) üzerine 1 tane GamePass Ultimate alınca 13 aylık ultimate üyeliğin oluyor 😀

mantıklı bir şey ea passle de geliyor kısaca bir ton oyunun var avantajlarda dc nitro falanda gelebiliyor arada 1200 tl bir oyun vermek yerine 360 bulunmaz nimet

1 yıllığı paket olarak değil 4 tane 3 aylık olarak alıcaksın sonra bir tanede ultimate 1 ay alıcaksın o şekilde oluyor bence gayet mantıklı birçok oyun var içinde zaten yakın zamanda zam gelicek net alınır
1 ay alip o bitip sonra bi aylık daha mi alicam yoksa 1 aylik alip hemen 1 aylik dahamı alicam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4 tane Live Gold 3 aylık alıp (75TL) üzerine 1 tane GamePass Ultimate alınca 13 aylık ultimate üyeliğin oluyor 😀
Peki 13 ay sonra aynı şeylerimi yapmam gerek yoksa direk 13 aylık alabiliyormuyuz direk

1 ay alip o bitip sonra bi aylık daha mi alicam yoksa 1 aylik alip hemen 1 aylik dahamı alicam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki 13 ay sonra aynı şeylerimi yapmam gerek yoksa direk 13 aylık alabiliyormuyuz direk
13 ay sonra Allah kerim artık kanka dolar artarsa bu fiyata gamepass alman imkansız olur

bence değil

Yani 500'lük 1000'lik oyunlari veriyor 120 TL oldu diyorlar olsun yine çok kârlı

tabii ki çok karlı fakat bana kalırsa 3 yıllık almak yerine 1 yıllık almak şuan için daha mantıklı. Benim fikrim böyle en azından. 3 yıl kim öle kim kala sonuçta. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,540
Üyeler
190,760
Son üye
ömer45
Geri