Gamepower Compact tuş sorunu

KAM10

80+
Reaksiyon skoru
10
Merhabalar.

Bugün aldığım Gamepower Compact kırmızı anahtar klavyede silme tuşu, sayılar ve bazı diğer tuşlar çalışmıyor veya otomatik olarak random tuşlara basıyor sanki macro varmış gibi driver'ını kurup restore ettim fakat sorun aynı yardımcı olabilecek var mı.

Merhabalar.

Bugün aldığım Gamepower Compact kırmızı anahtar klavyede silme tuşu, sayılar ve bazı diğer tuşlar çalışmıyor veya otomatik olarak random tuşlara basıyor sanki macro varmış gibi driver'ını kurup restore ettim fakat sorun aynı yardımcı olabilecek var mı.
Bunu ilk sizden duymadım Warlock alanlar hep böyle söylüyor fakat ilk günden olması ilginç.

Merhabalar.

knkm bugun biriyle bu konuyu konustuk kronik sorunlu iade et veya değiştir

Merhabalar.

Eğer iade hakkın duruyorsa geri ver.
Bütçene uygun başka bir model bakalım.

Merhabalar.

Kanka ben de geçen gün benzer bir problem yaşadım. Gamepower warlock Compact kullanıyorum. 2 3 dk sürdü sonra kablosunu çıkar tak falan yaptım o sırada. Ama kablosuyla alakasız olarak kendi kendine düzeldi. Sebebini ve çözümünü bilmiyorum.

Klavyeyi çok beğendim aslında küçük klavye arıyordum switchleri çok iyi hissiyatı iyi ama geri alma ve sayı tuşları çalışmıyor şuanda dediğiniz gibi bekleyim birazcık eğer düzelmez ise iade ederim

Nerede o Gamepower Rampage önerenler? Buyur...
:(.
Post automatically merged:

Klavyeyi çok beğendim aslında küçük klavye arıyordum switchleri çok iyi hissiyatı iyi ama geri alma ve sayı tuşları çalışmıyor şuanda dediğiniz gibi bekleyim birazcık eğer düzelmez ise iade ederim
Dostum şimdiden sorun cıkarmış iade et MK110 al biraz daha koyup. Umarım ders olur sana bir daha Gamepower Rampage James Donkey falan almazsın :(.

Nerede o Gamepower Rampage önerenler? Buyur...
:(.
Post automatically merged:

Dostum şimdiden sorun cıkarmış iade et MK110 al biraz daha koyup. Umarım ders olur sana bir daha Gamepower Rampage James Donkey falan almazsın :(.
Aynı klavyeyi arkadaşım aldı herhangi bi sorun çıkmadı ve num lock kısmı olmayan klavye arıyorum en uygun bunu bulabildim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,167
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick
Geri