🔥İndirim GamePower Force RGB Kablosuz Hall Effect Beyaz Gamepad

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

900 liraya düşmüş yapışım
Hayattaki şansım işte, ne zaman bir şey alsam indirimli halininde aşağsına düşüyor.

yıllardır dualsense kullanıyorum. hiç xbox kolu tarzı gamepad kullanmadım. bunu alsam alışabilir miyim ? xbox kollları ergonomi olarak nasıl ? sadece fifa oynaycağım

Hayattaki şansım işte, ne zaman bir şey alsam indirimli halininde aşağsına düşüyor.
İncehesap denen sitenin tüketiciyi alenen soyması bu başka bi' şey değil. Sözde cuma indirim diye milleti topluyolar, sonrasında oradaki fiyatların daha da altına satıyolar. Buradaki kar marjını siz düşünün artık. Daha da toplu iğne bile almam bu siteden. Gider fazla para verir başka yerden alırım ama bunalara paramı yedirmem.

900 e aldım kasım ayında kesin 700 e felan indirirler iptal mi etsem
Monster ın gamepad i var aldığımdan beri maks 2 3 kere kullandım ama yine de elimde bu tarz bir şey bulunsun diye tutuyorum kenarda bir gün heveslenir de kullanırım diye
Sence bu mu daha iyidir Monster ın ki mi?

yine galeyana geldik hayırlısı bakalım

Ekler

• 1760789655407.webp
    1760789655407.webp
    7.2 KB · Hit: 71
Hocam indirmezler daha herhalde bu fiyata bile bedava çünkü stoklar biterse sanmıyorum yani

Monster ın gamepad i var aldığımdan beri maks 2 3 kere kullandım ama yine de elimde bu tarz bir şey bulunsun diye tutuyorum kenarda bir gün heveslenir de kullanırım diye
Sence bu mu daha iyidir Monster ın ki mi?
Ben ucuza ya da özel koleksiyon gamepad görünce dayanamıyorum temudakini kaçırdım şuan elimde logitech f710 ps5 gow edition (mavi olan) stadia kolu (ne alaka demeyin 300 e aldım hafif çok rahat :kekw: bazı oyunlarda uyumsuz ) ve xbox siyah 9.nesil kol var. Hiç birinde hall effect yok diye biliyorum o yüzden aldım

Ben ucuza ya da özel koleksiyon gamepad görünce dayanamıyorum temudakini kaçırdım şuan elimde logitech f710 ps5 gow edition (mavi olan) stadia kolu (ne alaka demeyin 300 e aldım hafif çok rahat :kekw: ) ve xbox siyah 9.nesil kol var. Hiç birinde hall effect yok diye biliyorum o yüzden aldım
Gamepad de hall efect ne oluyor?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,163,058
Üyeler
184,723
Son üye
seyitcihangir09
Geri