Neler Yeni

GamePower Fujin VS Blackshark V2 X VS Hyper X Cloud Stinger S VS LOGITECH G332

FatihKvk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Fatih Kavlak
Merhabalar , indirimde kulaklık almak istiyordum fakat iyice kafam karıştı. Biraz kararsız birisiyim , öncelikle kulaklıkta iyi ses - ses seviyesi ve rahatlık arıyorum. Fujin kötü, iyi diyenler oldu genelde razer açısından ses seviyesi düşük dendi ses kartı lazımmış sanırım. Hyper X için de ses düşüklüğü varmış sanırım. Logitech hakkında hiçbir fikrim yok. Sizce hangisi alınmalı?

Gamepower Fujin (indirim bitmediyse):
469TL

Razer Blackshark V2 X: 700TL

HyperX Cloud Stinger S: 750TL

Logitech G332: (yanılmıyorsam) 800 civarı.

Bir sürü konu açtığımın farkındayım ama bu sefer karşılaştırma olsun diye sormak istedim.

wruno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Onur Dogan
bence kulaklıkta uzun süre kullanıcaksan almışken en iyilerinden al sonra ugrasma. logitech g pro x , hyperx cloud 2 bu sektorun en iyilerinden diye biliyorum. 2 kulaklıgında padleri cıkıyor. 2. elden alıp padleri bi makineye atar kullanırsın.

FatihKvk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Fatih Kavlak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyatları pahalı değil mi?
bence kulaklıkta uzun süre kullanıcaksan almışken en iyilerinden al sonra ugrasma. logitech g pro x , hyperx cloud 2 bu sektorun en iyilerinden diye biliyorum. 2 kulaklıgında padleri cıkıyor. 2. elden alıp padleri bi makineye atar kullanırsın.

Zadnr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Atakan
USB ses kartı bağlantısıyla gelmeyen ve sadece 3.5mm girişi olan her kulaklık için V2X'de olduğu gibi ses yongası düzgün bir anakart veya harici ses kartı gerekiyor, o modele özel bir şey değil yani.

Cloud 2 biraz daha pahalı olsa da giriş seviyesi bir stüdyo kulaklığı olan Takstar Pro 80'in gaming headset olarak uyarlanmış hali, ses olarak gerçekten o fiyat bandındaki oyuncu kulaklıklarından birkaç basamak üstün. Rahatlık açısından uzun kullanımda muhteşem diyemem ama rahatsız eden bir kulaklık da değil, benim 800-1000TL civarında kullandığım en rahat 2 kulaklık G335 ve Arctis 3, ama bunların da ses performansı Cloud 2'ye göre başarısız.

Darkdawn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Serdar
Cloud 2 şuan 1120 lira media markta her halde bu gün alacam. V2 indirime girmedi bir türlü

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,555
İsim
Oozdmrsm
kulaklıkta ses kartının olması ciddi fark yaratıyor. Hatta yeri geliyor kulaklığı hoparlör niyetine kullanıyorum. 🙃

ozemheri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,303
İsim
Selçuk Aslan
Arkadaş Corsair kullanıyordu sattı gamepower Fujin aldı discordda sesi çok daha net temiz geliyor kendisi ses seviyesinin çok daha yüksek olduğunu söylüyor corsaire nazaran Fujin güzel bir kulaklık

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Fujini dene bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Halil Cirid
Instagram
halilcirid.1
Razer blackshark v2x gerek ses olarak gerekse mikrofon olarak çok başarılı. Bana kalırsa tek eksiği 3 4 saatlik kullanım da kulak pedleri kulağımı ağrıtıyordu onun harici 7.1 destekleyen tertemiz kulaklık (700 TL eder mi bilmiyorum ben 600TL ye aldım)

FatihKvk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Fatih Kavlak
Hepsi güzel özellikler ama Blackshark için ses kartım yok sanırım veya ona benzer kulaklıklar için. Cloud 2 ise 1100 tl. Ben 700 belki 800 civarına bakıyorum.

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,548
İsim
Arda Eren Aslan
Rampage diye bir ön yargı oluşabilir ama bu forumda kullanan vardı ona sorabilirsin. Rampagenin üst segment kulaklıklarında genelde sorun olmuyor hatta F/P oluyorlar ama sen yine de ön yargılıysan @RevDeisDou'ya Fury X hakkında soru falan sorabilirsin.

FatihKvk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Fatih Kavlak
Rampage diye bir ön yargı oluşabilir ama bu forumda kullanan vardı ona sorabilirsin. Rampagenin üst segment kulaklıklarında genelde sorun olmuyor hatta F/P oluyorlar ama sen yine de ön yargılıysan @RevDeisDou'ya Fury X hakkında soru falan sorabilirsin.
Ramage'in bu kulaklığını gördüm fakat rampage işte 😅
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bugün indirime girer diye düşünüyorum
Nerede?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bugün indirime girer diye düşünüyorum
Nerede?

Top Bottom