Denk gelirse sana haber edersen sevinirim.Bugün indirime girer diye düşünüyorumd
Denk gelirse sana haber edersen sevinirim.Bugün indirime girer diye düşünüyorumd
Bu dip ses ne oluyor tam olarak pupg mobile oynuyorum onun için alacam acaba Fury mi alsamhocam sakın cloud 2 alma kulaklığın dip ses problemi var. Ben iki kere alıp iki kere iade ettim çok kötü bir deneyimdi
Rampage diye geçmeyin fury serisi kaliteli bi seri. Fury kulaklığı da günümüzde çok popüler olmasa bile yıllarca favorilerde durdu.Ramage'in bu kulaklığını gördüm fakat rampage işte
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nerede?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nerede?
bende corsair void elite satıp başka model alacağımArkadaş Corsair kullanıyordu sattı gamepower Fujin aldı discordda sesi çok daha net temiz geliyor kendisi ses seviyesinin çok daha yüksek olduğunu söylüyor corsaire nazaran Fujin güzel bir kulaklık
150 lira daha koyabilirseniz hyperx cloud core amazonda 950 liraya satıldığı oluyor, Wireless ve ses kalitesi olarak başarılı, ses kartınız güzelse could 2 ile çok yakın ses performansı verir ama ses yüksekliği bazıları için problem olabiliyor ben %80 de kullanıyordum normal kulakliklarda bunu full de kullanıyorum bisey değişmiyor.Merhabalar , indirimde kulaklık almak istiyordum fakat iyice kafam karıştı. Biraz kararsız birisiyim , öncelikle kulaklıkta iyi ses - ses seviyesi ve rahatlık arıyorum. Fujin kötü, iyi diyenler oldu genelde razer açısından ses seviyesi düşük dendi ses kartı lazımmış sanırım. Hyper X için de ses düşüklüğü varmış sanırım. Logitech hakkında hiçbir fikrim yok. Sizce hangisi alınmalı?
Gamepower Fujin (indirim bitmediyse):
469TL
Razer Blackshark V2 X: 700TL
HyperX Cloud Stinger S: 750TL
Logitech G332: (yanılmıyorsam) 800 civarı.
Bir sürü konu açtığımın farkındayım ama bu sefer karşılaştırma olsun diye sormak istedim.
Bu dip ses ne oluyor tam olarak pupg mobile oynuyorum onun için alacam
Razer kraken indirime girmiş onumu alsam acabahocam sakın cloud 2 alma kulaklığın dip ses problemi var. Ben iki kere alıp iki kere iade ettim çok kötü bir deneyimdi
kulaklık hoparlöründen tısss sesi geliyor ses artıncaBu dip ses ne oluyor tam olarak pupg mobile oynuyorum onun için alacam acaba Fury mi alsam
Peki mağazada açıp denesek müzik felan belli olmaz mikulaklık hoparlöründen tısss sesi geliyor ses artınca
Fujin sadece uzun kullanımda uzebilir diye düşünüyorum. Ses kartımı bilmiyorum ama muhtemelen iyi performans vereceğini sanmıyorum. Anakartım gigabyte b450m s2h sistemim fena değil fakat ses kartını hiç bilmiyorum.150 lira daha koyabilirseniz hyperx cloud core amazonda 950 liraya satıldığı oluyor, Wireless ve ses kalitesi olarak başarılı, ses kartınız güzelse could 2 ile çok yakın ses performansı verir ama ses yüksekliği bazıları için problem olabiliyor ben %80 de kullanıyordum normal kulakliklarda bunu full de kullanıyorum bisey değişmiyor.
Gamepower fujin fiyatına göre çok f/p kulaklık, daha önceden ranger kulaklığını kullandım memnun bırakmıştı beni. Bence kulaklığa çok para vermek istemiyorsanız tercihiniz bu kulaklık olmalı.
Razer blackshark v2x
Magazada denemiştim cok rahat gelmişti ses kalitesi hakkında bi fikrim yok ama güncel bi kulaklık.
Logitech bence fiyatını hak etmiyor.
Fujin Kulaklığın ses kartı var zaten, yeni uygulamasından güzel ayarlar yapilabiliyor. şahsi düşüncem yeterince uzun süre idare eder gibi geldi, incelemelere baktığımda mikrofon performansı çok hoşuma gitti, oyunlarda da güzel ses alındığını söylüyorlar biraz daha araştırma yap memnun kalırsan bunu alabilirsinFujin sadece uzun kullanımda uzebilir diye düşünüyorum. Ses kartımı bilmiyorum ama muhtemelen iyi performans vereceğini sanmıyorum. Anakartım gigabyte b450m s2h sistemim fena değil fakat ses kartını hiç bilmiyorum.
Diğer kulaklıklar hakkında konuşmuştum ses kartı konusunda belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayınFujin Kulaklığın ses kartı var zaten, yeni uygulamasından güzel ayarlar yapilabiliyor. şahsi düşüncem yeterince uzun süre idare eder gibi geldi, incelemelere baktığımda mikrofon performansı çok hoşuma gitti, oyunlarda da güzel ses alındığını söylüyorlar biraz daha araştırma yap memnun kalırsan bunu alabilirsin