Gamepower Icarus Mouse Nasıldır

The Magma Boss

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,464
Selamlar dostlar. Normalde rival 300s almayı düşünüyordum fakat bu mouse fiyatına göre dikkatimi çekti. 166 tl ye hepsiburadada var. Sizce nasıl? Ayrıca rival 300s e 300 TL vermek mantıklı mı?

sorman bile saçma dostum sensör kalitelerine bakarak al fareleri gamepower, rampage tarzı markalar yapıştırıyor ışığı satıyorlar fareler asıl işlevlerini düzgünce yerine getiremese bile

Rival 300s 250TL civarına bulunabilir ve bence değer. Rakip olamaz ama bütçe yoksa bence bu da düşünülebilir.

Ben 210 tl ye galiba almıştım 300S'i ve aldığım en iyi mouse diyebilirim. Piyasadaki en ergonomik mouselardan biri. Saatlerce oynadıktan sonra sağ serçe ve yüzük parmağında herhangi bir ağrı yapmıyor. Yazılımı da basit ama yeterli. Kullanan birisi olarak tavsiye ederim.

Rival 300s 250TL civarına bulunabilir ve bence değer. Rakip olamaz ama bütçe yoksa bence bu da düşünülebilir.
En ucuz 290 tl :(. 250 ye bulsam havada kapıcam.
sorman bile saçma dostum sensör kalitelerine bakarak al fareleri gamepower, rampage tarzı markalar yapıştırıyor ışığı satıyorlar fareler asıl işlevlerini düzgünce yerine getiremese bile
Katılıyorum fakat bir mousea da 300 TL vermek koyuyor biraz :)

300 TL idi geçen gün eğer bulursanız HyperX pulsefire FPS pro alın geçin alabileceğiniz en iyi sensörlerden birine sahip

Ben 210 TL ye galiba almıştım 300S'i ve aldığım en iyi mouse diyebilirim. Piyasadaki en ergonomik mouselardan biri. Saatlerce oynadıktan sonra sağ serçe ve yüzük parmağında herhangi bir ağrı yapmıyor. Yazılımı da basit ama yeterli. Kullanan birisi olarak tavsiye ederim.
Şu an 290 tl. Biraz daha ucuz olsa kesin alıcam fakat fiyatı yüksek geliyor. Yine de mouse önemli olduğu için almışken sanırım yine 300s alıcam.

300S yerine Rival 3te düşümebilirsin bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,023
Üyeler
190,850
Son üye
Sevda Taş
Geri