Gamepower kalitesizliği ...

Reaksiyon skoru
113
Gamepower saber rgb almıştım haziranda. 5 ay oldu kullanıyorum shift tuşu w tuşu arada basıyor :D komik. Allahtan 2 yıl garantisi var fakat para iadesini istesem alabilir miyim bilmiyorum.
Siz siz olun gamepowerin klavyesini almayın. 50 milyon tuş ömrü diyor. Tamam fps mmorpg tarzı oyunlar oynuyorum 5 6 saat oynuyorum her gün imkansız tuş ömrünü bitirmesi.

Saber zaten kronik sıkıntılı değil mi?

Forumda biri GamePower önerince "w" tuşunun hemen bozulduğunu yazıyordum ama ısrarla inkar ediyorlardı, buyrun kanıtı.

Ne kadar fiyat performans deselerde merdiven altı üretim bir marka keşke 100 tl fazla verip daha kaliteli markalara yönelseydiniz. Gamepower klavyelerde berbat ben Gamepower warlock kullanmıştım 1 yılını doldurmadan tuşa basınca yapışıyordu bir süre sonra yerinden çıkıyordu.

Forumda biri GamePower önerince "w" tuşunun hemen bozulduğunu yazıyordum ama ısrarla inkar ediyorlardı, buyrun kanıtı.
ben demiştim ama kimse inkar etmedi belki başka bir kişi yazmıştır
[garantiden geldi düzeldi ]

Ne kadar fiyat performans deselerde merdiven altı üretim bir marka keşke 100 TL fazla verip daha kaliteli markalara yönelseydiniz. Gamepower klavyelerde berbat ben Gamepower warlock kullanmıştım 1 yılını doldurmadan tuşa basınca yapışıyordu bir süre sonra yerinden çıkıyordu.
Warlock kronik sorunlu zaten. Bu arada hiç Ogre alıp sorun yaşayan gördün mü?

Gamepower saber RGB almıştım haziranda. 5 ay oldu kullanıyorum shift tuşu w tuşu arada basıyor :D komik. Allahtan 2 yıl garantisi var fakat para iadesini istesem alabilir miyim bilmiyorum.
Siz siz olun gamepowerin klavyesini almayın. 50 milyon tuş ömrü diyor. Tamam fps mmorpg tarzı oyunlar oynuyorum 5 6 saat oynuyorum her gün imkansız tuş ömrünü bitirmesi.
Hocam klavyeyi temizleyin kullananlar temizleyince tuş basmama sorunun çözüldüğünü söylüyorlar

Duymadım ama kafamın ağrımasını istemediğim için MSI GK50 Almıştım tabi şuan fiyatları uçmuş. Ben indirimde 400 TL ye almıştım.

Duymadım ama kafamın ağrımasını istemediğim için MSI GK50 Almıştım tabi şuan fiyatları uçmuş. Ben indirimde 400 TL ye almıştım.
Çok iyi bir fiyata almışsın ne kadar oldu bilmiyorum ama hayırlı olsun :p

Yol kenarı veya toprak yollu bir yerde oturuyorsan ve çok fazla araç geçiyorsa tozlanmadan dolayı klavyede sorun çıkabiliyor. Evet yaşadım ama temizleyince geçti ve araştırınca üst düzey klavyelerin bazılarında bile olabilen bir sorunmuş. Yani OGRE Gördüğüm en kaliteli gamepower klavyesi.

Klavyeyi inciğine kadar temizledim bağlantı noktalarını birer birer fırçayla nazıkçe temizledim sorun devam ediyor genel olarak kalitesiz yapmışlar neyseki garantiye vericem. 100 tl fazla ver diyip al diyen kardeşim herkesin o an 100 tl verecek durumu olmuyor ben indirimde aldım 240 tl gibi ücreti vardı 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,936
Üyeler
189,356
Son üye
Blackss
Geri