adoxxl
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
GAMEPOWER KYRUSE 7.1 VIRTUAL İLK İZLENİM
Daha önce GamePower Mei modelini kullanmış biri olarak yeni aldığım sistemde kullanmak üzere gerekli araştırmalardan sonraGamePower Kyruse modelini satın aldım bugün elime ulaştı almayı düşünen varsa diye bir kaç ilk izlenimimden bahsetmek istiyorum.
Görüntü olarak şık duruyor rengi falan çok hoş fakat malzeme kalitesi düşük yani bundan 2-3 yıl önce aldığım Mei modelinin malzeme kalitesi çok daha iyiydi.
Ses kalitesi olarak daha iyi olabilir miydi olabilirdi yine Mei örnek göstereceğim üstüne herhangi bir şey koymamışlar olarak gördüm. Mikrofonu çok kaliteli deniyor her yerde
fakat büyük bir fark göremedim. Yani ilk izlenim olarak kısacası model ve şekil farklı evet fakat eski modellerinin üzerine çok bir şey koyulmamış. Titreşim sistemi de çalıştığı
malzemelerden ses geliyor böyle sanki bi yayı gerip bırakmışsın gibi ses alıyorsun yani. İnceHesap Gaming Gecesi indirimlerinden aldım 999 ₺ ödedim. 999 ₺'nin üzerini haketmiyor.
Bunlar benim şahsi düşüncelerimdir arkadaşlar. Uzun kullanımı da kullanımlarımdan sonra yayınlayacağım.