gamepower ogre rainbow tuş sorunu

Reaksiyon skoru
0
gamepower ogre rainbow da oyuna girince AWSD tuşlarını yön tuşlarına yön tuşlarına AWSD yerine atıyor bu sorunu nasıl çözebelirim

gamepower ogre rainbow da oyuna girince AWSD tuşlarını yön tuşlarına yön tuşlarına AWSD yerine atıyor bu sorunu nasıl çözebelirim
Hmm Ctrl alt miydi f2 miydi neydi bazı tuşlar basmıyor yazarak yt den bakabilirsin bı kısayol vardı da bazı kişiler açıklıyordu onu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hmm Ctrl alt miydi f2 miydi neydi bazı tuşlar basmıyor yazarak yt den bakabilirsin bı kısayol vardı da bazı kişiler açıklıyordu onu
Ya da bu yazdığını yt ye yaz direk belki çıkar

Bende de gamepower ogre rainbow var backspace tuşuna bastığımda metnin başına atıp duruyor enter tuşuna basınca şarkı değiştiriyor çözümünü bulamadım.

fn w çözümü idi .
Yok dostum bendeki sorun her tuş farklı bir şey yapıyordu onu da denedim sonra garantiye gönderdim garantide arıza buldu düzeltti sonra klavye bana geldi 2 ay sorunsuz kullandım sonra tekrar aynı şeyi yaşadım sonra yeni klavye aldım.

Yok dostum bendeki sorun her tuş farklı bir şey yapıyordu onu da denedim sonra garantiye gönderdim garantide arıza buldu düzeltti sonra klavye bana geldi 2 ay sorunsuz kullandım sonra tekrar aynı şeyi yaşadım sonra yeni klavye aldım.
Aynısını gamepower warlockta yaşadım . Tabi bendeki fn w ile çözüldü .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,181
Üyeler
188,048
Son üye
Seyfi35
Geri