Gamepower Saber Red Switch vs Blue Switch

Blue vs Red

• Oy kullanan toplam üye
    10

ahlatliinsan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
325
Herkese selamlar dostlar. Bu iki klavyenin arasında kaldım. Sizce hangisi? Red switch'in Blue switch'e göre daha iyi olduğunu ama Saber Rgb'de kırmızı switch'in yay sesi çıkardığını söyleyenler var. Teşekkürler.

Herkese selamlar dostlar. Bu iki klavyenin arasında kaldım. Sizce hangisi? Red switch'in Blue switch'e göre daha iyi olduğunu ama Saber RGB'de kırmızı switch'in yay sesi çıkardığını söyleyenler var. Teşekkürler.
Red blue'ya göre iyi derken ne demek istemişler?

Herkese selamlar dostlar. Bu iki klavyenin arasında kaldım. Sizce hangisi? Red switch'in Blue switch'e göre daha iyi olduğunu ama Saber RGB'de kırmızı switch'in yay sesi çıkardığını söyleyenler var. Teşekkürler.
Kırmızı switch daha sessiz olduğu için yay sesi duyuluyor 1 yıldır kullanıyorum yay sesi duymuyorum 2-3 ay sonra bayağı azalıyor ama sesi çok güzel değil, rahatsız olmazlar diyorsan blue öneririm ama blue da çok ses çıkarır uyarayım ayrıca klavyemde 2 defa w 1 defa tab 1 defa da ctrl tuşu bozuldu yeni switch alıp lehimleyerek çözdüm direk kökten başka şekilde çözenlerde var veya bu sorunu hiç yaşamayanlar da, yeni serilerde düzeltmiş olabilirler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,685
Üyeler
204,503
Son üye
manowar_manowar
Geri