Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Tamam çok cıvıttın bence. İşin aslı bu listede bir tek Premium Gold' u merak ediyorum. Alıp içini açasım var.Bana cevap yazan bir Abdullah abi yok.
Ciddiye almayınız.
İlerde PSU değişince VX500'ü modifiye edeceğim.Tamam çok cıvıttın bence. İşin aslı bu listede bir tek Premium Gold' u merak ediyorum. Alıp içini açasım var.
GS serisi Seasonic tarafından üretilmişti. Hatta FPS ve Etasis'e de PSU ürettirdiler yanlış hatırlamıyorsam. Peki son modellerinin çoğunluğunu Super Flower'a mı ürettiriyorlar?EVGA bir üretici değil ÇİN'li Superflower PSU firmasının ürünlerine etiket bastırıyor yani en iyi ihtimalle zaten bu PSU ilk önce SuperFlower tarafından üretildi.
Evet ancak rakipleri göz önünde bulundurulunca çok mantıksız durabiliyorlar. En mantıklısı yine bilinen ve sorun yaşanmayan markalar oluyor.Fakat asiri derecede kalitesiz bileşenlerle yüksek verimlilik elde etmek mümkün değil. Belirli bir kalite gerek bunun için.
FSP'nin 482 farklı ürün geliştirmiş olması da takdire şayan doğrusu. Corsair ve Cooler Master'ı 2ye katlayan bir değerben listenin tamamına baktım, tüm titanium sertifikası alanların data sheetlerini indirip karşılaştırdım (neden bilmiyorum) SuperFlower için bunu diyebiliriz öyleyse
O siteye girenler dahaFSP'nin 482 farklı ürün geliştirmiş olması da takdire şayan doğrusu. Corsair ve Cooler Master'ı 2ye katlayan bir değer
O siteye girenler daha
Hocam bu PSU ile ilgili bilginiz var mı?GS serisi Seasonic tarafından üretilmişti. Hatta FPS ve Etasis'e de PSU ürettirdiler yanlış hatırlamıyorsam. Peki son modellerinin çoğunluğunu Super Flower'a mı ürettiriyorlar?
Evet ancak rakipleri göz önünde bulundurulunca çok mantıksız durabiliyorlar. En mantıklısı yine bilinen ve sorun yaşanmayan markalar oluyor.
FSP'nin 482 farklı ürün geliştirmiş olması da takdire şayan doğrusu. Corsair ve Cooler Master'ı 2ye katlayan bir değer
Raidmax kullandım, önermem. Tabii bu değildi ama yine dandik bir modeli sayılmazdıHocam bu PSU ile ilgili bilginiz var mı?
Alıntıyı görüntüle
Bu modele güzel diyorlar çok ucuza buldum. 499TLRaidmax kullandım, önermem.
evet, araştırdığımda daha fazla olduğunu öğrendim. Bugün de biraz FSP'yi araştıralım bakalım kimlermişO siteye girenler daha