Neler Yeni

Gamepower ve Gametech Resmi 80 PLUS Sitesine Kayıt Edilmiş!

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Peki hocam XFX PSU'ları kendisi mi üretiyor ? XFX PSU hakkında hiç bilgim yok o yüzden soruyorum.
Bu ürün Seasonic üretimi mesela.
Tüm modellere bakmadım ama örnek olarak atıyorum.

İşteBenimNickim!

80+ Bronze
Teşekkürler bilgi için. Bu arada Super Flower da US pazarında direkt kendisi olarak bulunuyor, EVGA ne gibi ekstra sağlayabilir ki insanlar Super Flower yerine EVGA alsın? Mantıken üretici olarak Super Flower daha ucuza satacaktır. Özel model mi ürettiyor yoksa EVGA?

Gerçi oradakiler dolar bazında kazanıyor :)
Olay sadece dış makyajla bitmiyor. Ana hatlar belirliyken opsiyonel korumalar, parça kaliteleri gibi şeyler değiştiriliyor. Fan konusunda değiştiren de var drğiştirmeyen de. Zaten iç yapı genelde sabit, yeni tasarım çıktığında görünüyor. Pcb dizaynını falan da değiştirebilirler çok tercih edilmese de.

Railgun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Mikoto Misaka
Kaynak eklersen uyarın kalkacak, bu forum bilinçsiz insanların toplandığı bir forum değil. Bazı forumlarda "Everest ETX PSU" modeline C4 diyorlardı sonra "SAMA" üretimi olduğunu gördüler aynı SAMA ürünü globalden başarılı notlar alınca" Everest'in bir tek ETX PSU'su alınır" diye tükürdüğünü yaladılar. Onun için kaynak yoksa bu tür yorumları kendinize saklayın.
SAMA Forza modelini de pek alınası olmadığını düşünüyorum başka bir konuda açıklamıştım. PCB SAMA Forza modeli ile direkt aynı değil.

Ceza umrumda değil zaten ultra kalitesiz parçalar kullanılmış ve korumaları sallanmış bir model.

Benzer şeyleri CM Elite gibi serileri için de kullanabilirim tabi

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Yanlış Bilgilendirme
Yine de alınmaz. Bütün psu lar teste sokulmuyor. Bi tane kaliteli yapıp teste gönderince sertifikayı alıyor zaten.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Yayıncılar teknoloji işi ile uğraşanlar veya yüksek seviye sistemlerde kullananlar
alıp da kasasına takmadığı sürece güvenmem

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Yine de alınmaz. Bütün psu lar teste sokulmuyor. Bi tane kaliteli yapıp teste gönderince sertifikayı alıyor zaten.
Bizzat sertifikayı veren site tek tek model testi gerçekleştiriyor hapsinin test tablosu da detay kısmında mevzut

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Yayıncılar teknoloji işi ile uğraşanlar veya yüksek seviye sistemlerde kullananlar
alıp da kasasına takmadığı sürece güvenmem
Evimdeki 2 sistemde mevcut ben kullandığımı zaten yıllarıdır söylüyorum ama siz sistem rehberlerinde görmek istemiyorz diye talepte bulununca komple sistem rehberlerimizden kaldırdık. Biz kullanıp uzun süre deneyimlemediğimiz şey hakkında yorum yapmıyoruz

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dostlarım sitede gezinirken Gampower 4 model ile ve Gametech 2 model ile sertifika sitesine kayıt olduğunu farkettim ve bildiğim kadarıyla da belirli bir ücretle testleri de yine bu web site yapıp onaylıyor. En azından enerji verimliliği sertifikası gerçek mi sahte mi sorusuna bir cevap olmuş normalde PSU markaları ARGE geliştirmek masraflı olduğu için 80+ sertifikası almış bir markaya ücret karşılığında etiket bastırarak 80+ adı altında piyasaya PSU'ları sürerler. Bu örnekte Gamepower ve Gametech markaları sanırım marka değerlerini biraz daha arttırmak için böyle bir adım atmış bence çok iyi olmuş aynı adımı Rampage ve diğer Türk markalarından da bekliyorum artık listede Türk Markaları da bulunsun işler gittikce şeffaflaşsın soru işaretleri kalmasın. Sertifika sitesinde sitenin yaptığı verimlilik testinin detay tablosu da bulunuyor aşağıda verdiğim linklerden bakabilirsiniz.

GAMEPOWER SAYFASI: https://www.plugloadsolutions.com/80PlusPowerSuppliesDetail.aspx?id=1471&type=2

Alıntıyı görüntüle

GAMETECH SAYFASI: https://www.plugloadsolutions.com/80PlusPowerSuppliesDetail.aspx?id=1492&type=2

Alıntıyı görüntüle
abi konuyla hiç mi hiç alakası yok biliyorum ama bir isteğim var trust blizz kulaklığını inceler misin biir de yakında 4500tl bandında sistem çıkarsa güzel

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
SAMA Forza modelini de pek alınası olmadığını düşünüyorum başka bir konuda açıklamıştım. PCB SAMA Forza modeli ile direkt aynı değil.

Ceza umrumda değil zaten ultra kalitesiz parçalar kullanılmış ve korumaları sallanmış bir model.

Benzer şeyleri CM Elite gibi serileri için de kullanabilirim tabi
Kaynak atar mısın?

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Evimdeki 2 sistemde mevcut ben kullandığımı zaten yıllarıdır söylüyorum ama siz sistem rehberlerinde görmek istemiyorz diye talepte bulununca komple sistem rehberlerimizden kaldırdık. Biz kullanıp uzun süre deneyimlemediğimiz şey hakkında yorum yapmıyoruz
bilgim yoktu kullandığınızdan
ama size donanım konusunda güvenirim + - sini anlattığınızı biliyorum 5 yıldır takipteyim

öyle diyorsanız doğrudur hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,874
Üyeler
161,157
Son üye
cembngl
Top Bottom