- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,162
Urunleri etiket urunu zaten, yani en azindan benim gorduklerim.
Urunleri etiket urunu zaten, yani en azindan benim gorduklerim.
EVGA'da ana üreticiler SuperFlower, FSP ve Seasonic ama EVGA "tepe" modellerinin %80'ini SuperFlower'a ürettiriyorGS serisi Seasonic tarafından üretilmişti. Hatta FPS ve Etasis'e de PSU ürettirdiler yanlış hatırlamıyorsam. Peki son modellerinin çoğunluğunu Super Flower'a mı ürettiriyorlar?
Ben şu Gametech PSU' lara bakayım belki kimden etiket bastıklarını bulurumUrunleri etiket urunu zaten, yani en azindan benim gorduklerim.
kasa gerçekte de bu tasarıma ve görüntüye sahipse çok hoşmuş
kasa gerçekte de bu tasarıma ve görüntüye sahipse çok hoşmuş
Teşekkürler bilgi için. Bu arada Super Flower da US pazarında direkt kendisi olarak bulunuyor, EVGA ne gibi ekstra sağlayabilir ki insanlar Super Flower yerine EVGA alsın? Mantıken üretici olarak Super Flower daha ucuza satacaktır. Özel model mi ürettiyor yoksa EVGA?EVGA'da ana üreticiler SuperFlower, FSP ve Seasonic ama EVGA "tepe" modellerinin %80'ini SuperFlower'a ürettiriyor.
Çok minik dış makyaj yapıyorlar onun dışında aynısı bu genelde tek marka sistem toplamak isteyenler için üretilen ürünler misal Asus ve MSI'ın PSU üretmesi gibi hem de ana üreticiden 2 kat daha pahalıya satmaları gibi deTeşekkürler bilgi için. Bu arada Super Flower da US pazarında direkt kendisi olarak bulunuyor, EVGA ne gibi ekstra sağlayabilir ki insanlar Super Flower yerine EVGA alsın? Mantıken üretici olarak Super Flower daha ucuza satacaktır. Özel model mi ürettiyor yoksa EVGA?
Gerçi oradakiler dolar bazında kazanıyor![]()
Kasa çok güzel görünüyor da ön tarafta toz filtresinden bahsedilmemiş, bir toz filtresinin maliyeti ne kadar ki yapmıyorlar?Türkiye de 419TL fiyatı var ve dik ekran kartı desteklediği yazıyor. Bi incelemeniz yok mu ya![]()
Çok şanslısın benim PSU 600W ama 12v den 500 veriyor648w bence nimet yaBenim PSU 650w 12v' dan 576W veriyor
![]()
Türkiye standartları 230V dur. 115V takarsan anında patlar.115V ve 230V arasında verimlilik anlamında bir fark oluşuyor mu?
Bu konudan bahsediyorsunuz sanırım.Bazı forumlarda "Everest ETX PSU" modeline C4 diyorlardı sonra "SAMA" üretimi olduğunu gördüler aynı SAMA ürünü globalden başarılı notlar alınca" Everest'in bir tek ETX PSU'su alınır" diye tükürdüğünü yaladılar
donanimarsivi.com
Rampage ve diğer Türk markalarından da bekliyorum