Gamepower ve Gametech Resmi 80 PLUS Sitesine Kayıt Edilmiş!

1602461919811.png

EVGA bir üretici değil ÇİN'li Superflower PSU firmasının ürünlerine etiket bastırıyor yani en iyi ihtimalle zaten bu PSU ilk önce SuperFlower tarafından üretildi.
GS serisi Seasonic tarafından üretilmişti. Hatta FPS ve Etasis'e de PSU ürettirdiler yanlış hatırlamıyorsam. Peki son modellerinin çoğunluğunu Super Flower'a mı ürettiriyorlar?

Fakat asiri derecede kalitesiz bileşenlerle yüksek verimlilik elde etmek mümkün değil. Belirli bir kalite gerek bunun için.
Evet ancak rakipleri göz önünde bulundurulunca çok mantıksız durabiliyorlar. En mantıklısı yine bilinen ve sorun yaşanmayan markalar oluyor.

ben listenin tamamına baktım, tüm titanium sertifikası alanların data sheetlerini indirip karşılaştırdım (neden bilmiyorum) SuperFlower için bunu diyebiliriz öyleyse
FSP'nin 482 farklı ürün geliştirmiş olması da takdire şayan doğrusu. Corsair ve Cooler Master'ı 2ye katlayan bir değer

O siteye girenler daha :)

GS serisi Seasonic tarafından üretilmişti. Hatta FPS ve Etasis'e de PSU ürettirdiler yanlış hatırlamıyorsam. Peki son modellerinin çoğunluğunu Super Flower'a mı ürettiriyorlar?
Hocam bu PSU ile ilgili bilginiz var mı?
1602462241750.png

Evet ancak rakipleri göz önünde bulundurulunca çok mantıksız durabiliyorlar. En mantıklısı yine bilinen ve sorun yaşanmayan markalar oluyor.
FSP'nin 482 farklı ürün geliştirmiş olması da takdire şayan doğrusu. Corsair ve Cooler Master'ı 2ye katlayan bir değer

@RevDeisDou Fiyatının hakkını fazlasıyla verecektir. İncelemesi de var:
(Buradan yola çıktım, yoksa model hakkında fikrim yok :))

Geri