Neler Yeni

Gamepower ve Gametech Resmi 80 PLUS Sitesine Kayıt Edilmiş!

Tolga Samet

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Zaten her şeyi iyi olsa fiyatı böyle uygun olmazdı sonuçta :D
Ucuz olmadığı sürece tercih sebebi olamaz zaten. Sohoo üretiyordu sanırım, giriş seviyesi standartında. Gerçi biraz paraya kıyıp sertifika almışlar. İnternette nedense hiç veri bulamadım marka hakkında. Sohoo'nun başka PSU ürettiği markaları biliyor musunuz?

Yine de Cooler Master Elite serisinden kötü olamaz.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Değişen bir durum yok bu PSU'lar halen daha C4.
Kaynak eklersen uyarın kalkacak, bu forum bilinçsiz insanların toplandığı bir forum değil. Bazı forumlarda "Everest ETX PSU" modeline C4 diyorlardı sonra "SAMA" üretimi olduğunu gördüler aynı SAMA ürünü globalden başarılı notlar alınca" Everest'in bir tek ETX PSU'su alınır" diye tükürdüğünü yaladılar. Onun için kaynak yoksa bu tür yorumları kendinize saklayın.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Kaynak eklersen uyarın kalkacak, bu forum bilinçsiz insanların toplandığı bir forum değil. Bazı forumlarda "Everest ETX PSU" modeline C4 diyorlardı sonra "SAMA" üretimi olduğunu gördüler aynı SAMA ürünü globalden başarılı notlar alınca" Everest'in bir tek ETX PSU'su alınır" diye tükürdüğünü yaladılar. Onun için kaynak yoksa bu tür yorumları kendinize saklayın.
Abi pardon ama son yerlerde fesat anladım. Kusura bakma

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
bu siteden hareketle 115V %100load ile en verimli PSU %93.53 ile
EVGA Corporation
SuperNOVA 1000 T2 diyebilir miyiz?
Hayır diyemeyiz bunun 2 nedeni var.
1- EVGA bir üretici değil ÇİN'li Superflower PSU firmasının ürünlerine etiket bastırıyor yani en iyi ihtimalle zaten bu PSU ilk önce SuperFlower tarafından üretildi.
2- Listenin tamamına bakmadım bilmiyorum :D

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
1- EVGA bir üretici değil ÇİN'li Superflower PSU firmasının ürünlerine etiket bastırıyor yani en iyi ihtimalle zaten bu PSU ilk önce SuperFlower tarafından üretildi.
Bana cevap yazan bir Abdullah abi yok.

Ciddiye almayınız.

TwinCharger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
451
İsim
YUSUF CAN
Twitter
peonwork
ben listenin tamamına baktım, tüm titanium sertifikası alanların data sheetlerini indirip karşılaştırdım (neden bilmiyorum) SuperFlower için bunu diyebiliriz öyleyse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,063
Üyeler
161,193
Son üye
Eneschans
Top Bottom