Gamesir g7 se alınır mı ?

Leonidax

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,624
Merhabalar 1 2 aydır felan gamepad arıyorum.Arkadaşımda bu koldan varmış sana 1.8kya bırakırım diyor.Sizce alınır mı parasına değer mi acaba ? Connectgamedan 1.5yıl garantiliymiş

Bilgisayarda kullanacaksanız Logitech F310 öneririm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konu mesajına ekleyin hocam, konuya gelen arkadaşlar daha çabuk yardım edebilsin.
Hocam bende gördüm o kolları fakat kablolu istemiyorum bide bu kolların duruşu aşırı kötü.2k gibi bir bütçem var o yüzden daha üst seviye bir gamepad arıyorum

Hocam bende gördüm o kolları fakat kablolu istemiyorum bide bu kolların duruşu aşırı kötü.2k gibi bir bütçem var o yüzden daha üst seviye bir gamepad arıyorum
1727523204765.png

yanlıs gormedıysem kablolu bunun yerıne renk problem olmayacaksa 8bıtdo alın

2k bütçeye önerebileceğiniz bir kablosuz gamepad var mıdır acaba ?

Direkt Xbox kolu alın?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam xbox kolunda hall effect olmadığı için yaklaşmak istemedim.5 ayda birçok kişide drifting problemi çıkıyormuş yanlış görmediysem.Bide ithalatçı garantili olduğu için bir sıkıntı çıkar mı acaba drifting problemi çıktığında ?

Hocam xbox kolunda hall effect olmadığı için yaklaşmak istemedim.5 ayda birçok kişide drifting problemi çıkıyormuş yanlış görmediysem.Bide ithalatçı garantili olduğu için bir sıkıntı çıkar mı acaba drifting problemi çıktığında ?
Garantisi var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,386
Üyeler
188,096
Son üye
pasoo
Geri