GAMETECH PSU Nasıldır

Merhaba markamızı gönül rahatlığı ile uzun süre kullanabilirsiniz ürünlerimiz 2 yıl boyunca birebir değişim garantili olup firmamızın şuana kadar patlayan bir ürünü olmamıştır. bunu yazan arkadaşlar sadece gelişi güzel yorum yapmaktadır. Eğer power supply konusunda deneyimli bir kişi varsa bu grupta bizimle iletişime geçebilir ve grupta yayınlamak kaydı ile ürünlerimizden numune gönderebiliriz . Test aşamasından sonra burada paylaşabilir. iyi günler
bir gün kendi PSU'larınızı açıp bize inceleme yaparsanız inanırım. Patlamaz ama pek kaliteli de değil ürünlerinizin çoğu

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Merhaba markamızı gönül rahatlığı ile uzun süre kullanabilirsiniz ürünlerimiz 2 yıl boyunca birebir değişim garantili olup firmamızın şuana kadar patlayan bir ürünü olmamıştır. bunu yazan arkadaşlar sadece gelişi güzel yorum yapmaktadır. Eğer power supply konusunda deneyimli bir kişi varsa bu grupta bizimle iletişime geçebilir ve grupta yayınlamak kaydı ile ürünlerimizden numune gönderebiliriz . Test aşamasından sonra burada paylaşabilir. iyi günler
İç yapısını kapasitörlerini paylaşır mısınız?

Arkadaşlar sistemde sadece psu kaldı ve 500 w psu alacağım game tech markasını gördüm nasıldır fiyatına göre iyi midir? ? Yorumları falan okuyunca hep olumlu ayrıca bütçe psu için biraz düştü bu yüzden bunu seçtim .
PSU
TEŞEKKÜRLER 🤩
Malzeme kalitesi çok kötü. Güç kablosu yuvasına bile oturmuyor.

Arkadaşlar sistemde sadece psu kaldı ve 500 w psu alacağım game tech markasını gördüm nasıldır fiyatına göre iyi midir? ? Yorumları falan okuyunca hep olumlu ayrıca bütçe psu için biraz düştü bu yüzden bunu seçtim .
PSU
TEŞEKKÜRLER 🤩
farklı markalar yönelin tavsiye etmem güvenilir bir marka değil ve ürünleride F/P denilecek kalitede değil maalesef

Psularınızın iç yapılarını paylaşın tüm psu testlerine %100 yüke sokun :). Veya donanım arşivine test ürünü yollayın. Ve psumuz patlamadı dediniz ama forumda mağdur olanlar var.

Böyle yapma işte.
Belki iyidir ne biliyorsun
Gerçi 300-400 liraya iyi olması imkiansız ama
Senden öncelikle özür dilemek istiyorum.
Ben çok başka bir şeye güldüm, patlama esprileri vardı aklımda benim kafam farklı çalıştığından.
Anlatamıyorum boş ver ben hata yaptım farklı bir şeye gülüyorum ben.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,023
Üyeler
198,889
Son üye
mehmettwin

Geri