Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Fotoğrafı var mı? Tierlist E-F-D tierlerinde aşırı tutarsız. İdare edebilecek modelleri bile E-waste kategorisine atmışlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçen ne kadar PSU için?
1757697737910.webp

bpa2 değilmiş hocam başka bir kasa ile karıştırmışım , bpa-b direkt bpa-b için de veri bulamadım.

Alıntıyı görüntüle

bpa2 değilmiş hocam başka bir kasa ile karıştırmışım , bpa-b direkt.
İyide değil kötüde değil. Muhtemelen D veya D+ alır. En fazla C- alır diye düşünüyorum ama performansını bilmeden söylemek zor. Sadece iç kısmının fotoğrafları var elde.

O sisteme buda yeterli:

Biraz daha kaliteli olsun diyorsan:

Cratos en kaliteli model.
Hocam çok teşekkür ederim önerileriniz için.Çok sağolun.
1 hafta daha attığınız psuların indirimini beklemeyip gigabyte'ı çeksem sisteme zarar verir mi ?

Hocam çok teşekkür ederim önerileriniz için.Çok sağolun.
1 hafta daha attığınız psuların indirimini beklemeyip gigabyte'ı çeksem sisteme zarar verir mi ?
Elde bilgi yok onun hakkında. Ama zarar vereceğini sanmıyorum. Normal giriş seviye bir PSU'dur.

İyide değil kötüde değil. Muhtemelen D veya D+ alır. En fazla C- alır diye düşünüyorum ama performansını bilmeden söylemek zor. Sadece iç kısmının fotoğrafları var elde.
5070 ti 300w tüketiyor ben kaldırabileceğini düşünmem kaldırsa bile uzun vadede sorun yaratır diye düşünüyorum o yüzden bir tık riskli iş.

Kaldırır yüksek ihitmalle. Bağımsız regulasyon var.
sadece 300w değil oyunlarda anlık spike atıyor OCCT sokmadan tam emin olamayız ama dediğin gibiyse sorun olmaz kesinlikle 9070xt ile sorun çıkarır :D

Bu gaming gecesinde lianli strimer kablo var 16+8 diyor intel arc B580 e uyar mı alsam yoksa rtx ekran kartlara uyan bir model mi o kablo? Bilen var mı

abiler yardımcı olacak daha fp bir şey var mı uzun zamandır takip etmiyorum piyasyı

Sistem güzel. 2-3 bin indirime girerse yapıştır gitsin. Ekran kartının soğutması on numara 2 fanlı olmasına rağmen. Anakartı dediğin gibi beyaz yap komple beyaz olması hoşuna gidecekse, RAM'i aynı RAM'in 2x16 olan seçeneğini seçerek al, SSD'yi Exceria Heatsink almanı öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,690
Üyeler
184,342
Son üye
alpeer1
Geri