gaming gen tr 3060 sistem

ridadebey

80+
Reaksiyon skoru
1
arkadaşlar rx6600xt i3 12100f sistem var gaming gen trde ancak forumda sıkıntı yaşayanlar olabiliyormuş ayrıca destek ekibi de çok iyi değilmiş bu beni korkutuyor açıkçası kafam çok karışık sizce ne yapmalıyım

https://www.gaming.gen.tr/urun/1065...8gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ bu hocam ayrıca güvenilirlik konusunda bir fikir verebilir misiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

başlığa yalnış yazmışım rx6600xt olacaktı çok pardon
Eastergamers kasası aldım PSU cizirti var diye yolladım değişime 2 haftadır kontrol ediliyor diyorlar.
Asus 27inc monitör aldım aynı siteden ölü piksel çıktı değişime yolladım yine yolladiklarinda da ölü piksel çıktı şimdi değişim istediğimde yollayın dediler yolladım 1 hafta bekletip sonradan servise yollanacak dedi 1 aydır ne kasa var ne monitör ortalama ikisine 30k param gitti magdurum. Dikkat et. Şansa bırakacağım dersen al.

Kürşat hocam sizin önerdiğiniz bir sistem olur mu ya da parçaları tek tek nereden toplayabilirim

Hocam bence o fiyata indirim beklenebilir.
Geçen hafta 15.899 TL ye 6700 xt sistem vardı.
Ama gaming gen güvenilir.

hocam akakçede en ucuzu gösteriyor ancak hepsiburada amazon (amazonun kendisi gönderiyorsa) sinerji vb. gibi siteler dışında pek tercih etmek istemiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,332
Üyeler
189,829
Son üye
mirza1
Geri