Neler Yeni

Gaming.gentr sorunlu site sanırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
İsimsiz1940
Bütçe
13000
Öncelikle merhaba. Gaming.gen.tr. Üzerinden güzel bir kasa almayı planlıyordum ancak site hakkında hiçte hoş yorumlar göremedim çok şikayet var. İade etmiyorlarmış ulaşması zormuş kırık gelebiliyormuş. Açıkcası siteye güvenebileceğimden emin değilim. Bu yüzden size soruyorum.

Dexes

80+ Bronze
Öncelikle merhaba. Gaming.gen.tr. Üzerinden güzel bir kasa almayı planlıyordum ancak site hakkında hiçte hoş yorumlar göremedim çok şikayet var. İade etmiyorlarmış ulaşması zormuş kırık gelebiliyormuş. Açıkcası siteye güvenebileceğimden emin değilim. Bu yüzden size soruyorum.

Ben güveniyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
İsimsiz1940
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Site güvenilir, daha önce gaming.gen.tr ile DA sistem yaptı bir çok youtuber yaptı ama almak zorunda değilsin.
Çok araştırdım. Ancak çok şikayet var çok zor ulaşıyoruz vesaire vesaire. gaming.gen.tr Güvenimi kırdı diyenler bile var. Ne yapacağımı bilmiyorum bu yüzden tavsiyelerinizi istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben güveniyorum.
Hiç kasa vesaire sipariş verdiniz mi.

Alacağım kasa bu.

OrkunJJ

80+ Silver
PC Hocası GG6 sistemi satın aldım Gaming.gen.tr den. Sorunsuz ve eksiksiz bir şekilde elime ulaştı. Bir sorun yaşamadım.

Dexes

80+ Bronze
Çok araştırdım. Ancak çok şikayet var çok zor ulaşıyoruz vesaire vesaire. gaming.gen.tr Güvenimi kırdı diyenler bile var. Ne yapacağımı bilmiyorum bu yüzden tavsiyelerinizi istiyorum.

Alacağım kasa bu.

Hocam stok kalmamış sitede.

loverboy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Joseph ss
Bir sürü ürün aldım sorun yaşamadım amazon ile bile sorun yaşıyoruz normal alıp almamak sana kalmış mağazası var güvenmiyorsan oradan al. zorla satmıyorlar bir sürü alternatif var.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Alacağım kasa bu.

Sistem kalmamış ki zaten boşver 😀

Lubbock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Efe
güvenilirdir hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
İsimsiz1940
PC Hocası GG6 sistemi satın aldım Gaming.gen.tr den. Sorunsuz ve eksiksiz bir şekilde elime ulaştı. Bir sorun yaşamadım.
Anladım peki windows kurulumu geldi.

Bir sürü ürün aldım sorun yaşamadım amazon ile bile sorun yaşıyoruz normal alıp almamak sana kalmış mağazası var güvenmiyorsan oradan al. zorla satmıyorlar bir sürü alternatif var.
Belki duymuşsunuzdur hocam. Yakın zamanda gaming.gen.tr'e bir soygun gerçekleştirildi. Bu gerçekten çok üzücü bir durum acaba ekran kartım vesaire vesaire hasarlı gelir mi bu olay 2 ay önce olmuş sanırım.

Belki duymuşsunuzdur hocam. Yakın zamanda gaming.gen.tr'e bir soygun gerçekleştirildi. Bu gerçekten çok üzücü bir durum acaba ekran kartım vesaire vesaire hasarlı gelir mi bu olay 2 ay önce olmuş sanırım.

OrkunJJ

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,892
Üyeler
167,735
Son üye
Emuru
Top Bottom