Neler Yeni

Gaming.gentr sorunlu site sanırım

Tsubaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Baran
Ben şöyle bir sorun yaşadım bu siteyle ilgili.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Konuda son yazdığımı da okursanız site ile ilgili bir fikir oturur kafanızda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
İsimsiz1940
Ben şöyle bir sorun yaşadım bu siteyle ilgili.

Konuda son yazdığımı da okursanız site ile ilgili bir fikir oturur kafanızda.
Öncelikle geçmiş olsun hocam. Sizin tavsiyeniz nedir almalımıyım. 13.000TL lik bir bilgisayar az para değil sonuşta.

kerim24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Kerim Aktaş
haqqus gen3 sistemi cikarmis gencer gaming ile beraber ona bakabilirsin. ama gaming gen e guvenmeyen gencer e nasil guvencek orasini bilemem :d

kerim24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Kerim Aktaş
Sence almalımıyım hocam.
bende seninle ayni durumdayim bu butcede sistem alcam gaming gen guvenilir site magazalari evime aracla 5dk rahatim ha ben yillardir bu işi yapan haqqus un guvencesiyle gencerden de alirim. sistemi incele istersen 12.5k 12100f/6600 fln iyi gibi

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Öncelikle merhaba. Gaming.gen.tr. Üzerinden güzel bir kasa almayı planlıyordum ancak site hakkında hiçte hoş yorumlar göremedim çok şikayet var. İade etmiyorlarmış ulaşması zormuş kırık gelebiliyormuş. Açıkcası siteye güvenebileceğimden emin değilim. Bu yüzden size soruyorum.
Ben 2 sistem 1 tane gpu aldim sorun yasamadim

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
İsimsiz1940
bende seninle ayni durumdayim bu butcede sistem alcam gaming gen guvenilir site magazalari evime aracla 5dk rahatim ha ben yillardir bu işi yapan haqqus un guvencesiyle gencerden de alirim. sistemi incele istersen 12.5k 12100f/6600 fln iyi gibi
Ya göz geçirdim gencere aslında daha ucuza geliyor ama dediğim gibi daha gamingene tam güvenememiş durumdayım buna nasıl güvenebilirim ki :)

Gerçi adamlar sistemi kuruyor gerisi kargocuya bağlı değil mi ?

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,596
İsim
Memati Baş
güvenilir,bir kısım sorun yaşarken diğer kısım yaşamıyor şans işi.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Ya göz geçirdim gencere aslında daha ucuza geliyor ama dediğim gibi daha gamingene tam güvenememiş durumdayım buna nasıl güvenebilirim ki :)

Gerçi adamlar sistemi kuruyor gerisi kargocuya bağlı değil mi ?
Sans yuzde yuz sorunsuz firma yok zaten adamlarda dolandirici degil 0 sikayetsiz firma bulamazsin dostum

Reindi

80+ Silver
Öncelikle merhaba. Gaming.gen.tr. Üzerinden güzel bir kasa almayı planlıyordum ancak site hakkında hiçte hoş yorumlar göremedim çok şikayet var. İade etmiyorlarmış ulaşması zormuş kırık gelebiliyormuş. Açıkcası siteye güvenebileceğimden emin değilim. Bu yüzden size soruyorum.
site sıkıntılu biraz kargo konuısunda falan

The GodFather

80+ Silver
imzamdaki sistemi gaminggenden aldım sorunsuz geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,889
Üyeler
167,735
Son üye