Neler Yeni

Gaming.gentr sorunlu site sanırım

TİTAN.

80+ Platinum
Öncelikle merhaba. Gaming.gen.tr. Üzerinden güzel bir kasa almayı planlıyordum ancak site hakkında hiçte hoş yorumlar göremedim çok şikayet var. İade etmiyorlarmış ulaşması zormuş kırık gelebiliyormuş. Açıkcası siteye güvenebileceğimden emin değilim. Bu yüzden size soruyorum.
Kanka başı ağrayan baya insan var ama sorusuz alanlarda var tabi

Napoli

80+
Site güvenilir ama yurtiçi kargo ile çalışıyor yani kargocuya kargo kodunu vermeden kesinlikle kontrol edin kutuda vuruk yırtık var mı diye.

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
Site güvenilir arkadaş sistem almıştı. Win 10 kurulu gelmişti ama dosyalar çökmüştü bizde sıfırdan kurmuştuk. Parçalar falan da sağlamdı bayağı.

Bakiki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Baki Değirmenci
Pc hocasının 1 2 ay önce cıkardığı gg6yı almıştım ve hiçbir sorunu olmadan geldi. Ekran kartını ayrı falan ayrı kutuda ama aynı zamanda gönderdiler zarar görmesin diye. Geçen haftada kulaklık almıştım ama bozuk geldi iade ettim ve 2 3 gün boyunca durmadan ilgilendiler aldığım kulaklık dısında diğer kulaklıklarda 200 hatta bir kulaklıkta da 300 tl indirim yaptılar ama ben aynı kulaklığı istediğim zaman da beni kırmayıp 120 tl indirim yaptılar. Yani müşteriyle gayet ilgileniyorlar. Özellikle alihan bey diye birisi 2 3 gün boyunca hem mail hem telefonla beni bilgilendirdi. Ve yardım etti oyüzden bence site güvenilir her hangi bir sorun olursa da hemen ilgileniyorlar. Eğer sitesinden cevap vermezlerse şikayet var a yaz hemen arıyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Oğuzhan
Öncelikle merhaba. Gaming.gen.tr. Üzerinden güzel bir kasa almayı planlıyordum ancak site hakkında hiçte hoş yorumlar göremedim çok şikayet var. İade etmiyorlarmış ulaşması zormuş kırık gelebiliyormuş. Açıkcası siteye güvenebileceğimden emin değilim. Bu yüzden size soruyorum.
3080 Ekran kartımı oradan satın aldım herhangi bir problem yaşamadım. Kargo firması ile alakalı durum söylediğin. Sattığı ürünü bir insan neden kırık yollasın ki ? :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
İsimsiz1940
3080 Ekran kartımı oradan satın aldım herhangi bir problem yaşamadım. Kargo firması ile alakalı durum söylediğin. Sattığı ürünü bir insan neden kırık yollasın ki ? :D
Ya haklısınızda kargocular biraz sıkıntı ne yapmam gerekiyor videoya çeksek kabul etmezlerde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu yüzden içimde güvenilmezlik var

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,bilgisayar Bileşenleri
Evet, Windows 11 kurup yollamışlar. Evde kurulumunu yaptım key aldım ucuza, etkinleştirdim hazirandan beri sorunsuz kullanıyorum.
peki tüm driverlar vs. kurulumuydu

Ya haklısınızda kargocular biraz sıkıntı ne yapmam gerekiyor videoya çeksek kabul etmezlerde

Bu yüzden içimde güvenilmezlik var

kargo firmasından kaynakli olabilir kargoyu ups olarak seçmeni öneririm

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,633
İsim
uwu
Ben almadım. En son hazır sistem alındığında alan kişiler çok şikayetde bulundu.Aldığı ürün yerine farklı ürün gelenler vs.
Amd de alt kısma bakmadan sipariş etti çoğu gt2 intel qldım önce amdye de baktım drqgon var intele gittim

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,bilgisayar Bileşenleri
Top Bottom