Neler Yeni

Gaming.gentr sorunlu site sanırım

Tsubaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Baran
haqqus gen3 sistemi cikarmis gencer gaming ile beraber ona bakabilirsin. ama gaming gen e guvenmeyen gencer e nasil guvencek orasini bilemem :d
Bomboş sistem kesinlikle almam ve kimseye tavsiye etmem. Gen 2'yi arkadaşa aldık ama gen 3 olmamış.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,093
İsim
mehmet ali oğuz
Çok araştırdım. Ancak çok şikayet var çok zor ulaşıyoruz vesaire vesaire. gaming.gen.tr Güvenimi kırdı diyenler bile var. Ne yapacağımı bilmiyorum bu yüzden tavsiyelerinizi istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiç kasa vesaire sipariş verdiniz mi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alacağım kasa bu.

sorun yaşayınca şikayetvar a konu acınca max 1 saat içinde arayıp sorununu çözüyorlar öyle bir firma biraz eksik ama ilgili :)

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,571
İsim
ali
Öncelikle merhaba. Gaming.gen.tr. Üzerinden güzel bir kasa almayı planlıyordum ancak site hakkında hiçte hoş yorumlar göremedim çok şikayet var. İade etmiyorlarmış ulaşması zormuş kırık gelebiliyormuş. Açıkcası siteye güvenebileceğimden emin değilim. Bu yüzden size soruyorum.
2 hafta oldu ekran kartı aldım 7000 TL'ye.Müşteri hizmetlerine de ulaşım sağlamıştım hızlı bir şekilde.Gayet güzel çalışan bir site sıkıntısı yok.Ona bakılırsa çoğu site hakkında şikayet oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
İsimsiz1940
2 hafta oldu ekran kartı aldım 7000 TL'ye.Müşteri hizmetlerine de ulaşım sağlamıştım hızlı bir şekilde.Gayet güzel çalışan bir site sıkıntısı yok.Ona bakılırsa çoğu site hakkında şikayet oluyor.
Ama benim ki direk kasa acaba sorun olur mu ya açıkcası insanların dediğine göre %50 %50 şans işi

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Öncelikle merhaba. Gaming.gen.tr. Üzerinden güzel bir kasa almayı planlıyordum ancak site hakkında hiçte hoş yorumlar göremedim çok şikayet var. İade etmiyorlarmış ulaşması zormuş kırık gelebiliyormuş. Açıkcası siteye güvenebileceğimden emin değilim. Bu yüzden size soruyorum.
eskiden en güvenilir yerlerden biriydi herkes ordan alıyordu şimdi çok şikayet görüyorum haklarında

OrkunJJ

80+ Silver
Top Bottom