Neler Yeni

Gaming.gentr sorunlu site sanırım

mythrowib

80+ Silver
Kırık gelme olayları her firma için geçerli isteyerek öyle göndermiyorlar kargo ile alakalı, hangi firma ile alışveriş yaparsan yap ya kasayı açarken video çek, ya kargocunun önünde aç.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
İsimsiz1940
Kırık gelme olayları her firma için geçerli isteyerek öyle göndermiyorlar kargo ile alakalı, hangi firma ile alışveriş yaparsan yap ya kasayı açarken video çek, ya kargocunun önünde aç.
Bak video mantıklı aslında

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Evet, Windows 11 kurup yollamışlar. Evde kurulumunu yaptım key aldım ucuza, etkinleştirdim hazirandan beri sorunsuz kullanıyorum.
Hocam bana win 10 kurmuşlardı GG6 aldım bende

OrkunJJ

80+ Silver

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
İsimsiz1940
Hiç akıl edemedim videoya çekeceğim artık içim rahat umrumda değil kutuyu açarken direk videoya çekeceğim kargocu geldiği itibaren.

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Emre Erkan Aydın
Öncelikle merhaba. Gaming.gen.tr. Üzerinden güzel bir kasa almayı planlıyordum ancak site hakkında hiçte hoş yorumlar göremedim çok şikayet var. İade etmiyorlarmış ulaşması zormuş kırık gelebiliyormuş. Açıkcası siteye güvenebileceğimden emin değilim. Bu yüzden size soruyorum.
Bende bu yorumları çok gördüm ama yine de sistem aldım 22k ya sorunsuz geldi bence firmada değil kargocularda sorun var benim yaşadığım şehirdeki kargocular sıkıntısız getiriyor genelde

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
İsimsiz1940
Bende bu yorumları çok gördüm ama yine de sistem aldım 22k ya sorunsuz geldi bence firmada değil kargocularda sorun var benim yaşadığım şehirdeki kargocular sıkıntısız getiriyor genelde
Bilmiyorum ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nerde oturuyorsun kanka

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,889
Üyeler
167,735
Son üye
Emuru
Top Bottom