Bak video mantıklı aslındaKırık gelme olayları her firma için geçerli isteyerek öyle göndermiyorlar kargo ile alakalı, hangi firma ile alışveriş yaparsan yap ya kasayı açarken video çek, ya kargocunun önünde aç.
Hocam bana win 10 kurmuşlardı GG6 aldım bendeEvet, Windows 11 kurup yollamışlar. Evde kurulumunu yaptım key aldım ucuza, etkinleştirdim hazirandan beri sorunsuz kullanıyorum.
İntel olan sistem bendeki, 11 kurulu geldi valla uğraştırmadılar beni sağolsunlar.Hocam bana win 10 kurmuşlardı GG6 aldım bende
Hocam bende amd aldım da win 10 kurmuşlar anlamadımİntel olan sistem bendeki, 11 kurulu geldi valla uğraştırmadılar beni sağolsunlar.
Hiç akıl edemedim videoya çekeceğim artık içim rahat umrumda değil kutuyu açarken direk videoya çekeceğim kargocu geldiği itibaren.Kırık gelme olayları her firma için geçerli isteyerek öyle göndermiyorlar kargo ile alakalı, hangi firma ile alışveriş yaparsan yap ya kasayı açarken video çek, ya kargocunun önünde aç.
Öyle yapmanızı öneririm. Ama videoyu kesmeyin yoksa siz yaptınız diyebilirler orjinal haliyle kalsınHiç akıl edemedim videoya çekeceğim artık içim rahat umrumda değil kutuyu açarken direk videoya çekeceğim kargocu geldiği itibaren.
sıkıntı olmaz iade edersinAma benim ki direk kasa acaba sorun olur mu ya açıkcası insanların dediğine göre %50 %50 şans işi
Hocam bu aldığınız retail keymi site pek güvenli değil gibi yaPintiPin diye bir siteden almıştım 9 lira mı 12 lira mı neydi win 11 pro
https://pintipin.com/windows-11-pro şuan 19 lira olmuş
iade almıyorlarmış kisıkıntı olmaz iade edersin
Bende bu yorumları çok gördüm ama yine de sistem aldım 22k ya sorunsuz geldi bence firmada değil kargocularda sorun var benim yaşadığım şehirdeki kargocular sıkıntısız getiriyor geneldeÖncelikle merhaba. Gaming.gen.tr. Üzerinden güzel bir kasa almayı planlıyordum ancak site hakkında hiçte hoş yorumlar göremedim çok şikayet var. İade etmiyorlarmış ulaşması zormuş kırık gelebiliyormuş. Açıkcası siteye güvenebileceğimden emin değilim. Bu yüzden size soruyorum.
Bilmiyorum yaBende bu yorumları çok gördüm ama yine de sistem aldım 22k ya sorunsuz geldi bence firmada değil kargocularda sorun var benim yaşadığım şehirdeki kargocular sıkıntısız getiriyor genelde
Nerde oturuyorsun kankaBende bu yorumları çok gördüm ama yine de sistem aldım 22k ya sorunsuz geldi bence firmada değil kargocularda sorun var benim yaşadığım şehirdeki kargocular sıkıntısız getiriyor genelde
BingölNerde oturuyorsun kanka