Gaming Laptop Önerisi

Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar 40.000-45.000 civarı laptop öneriniz varmı piyasada birçok ürün var çok anlamıyorum. Oyun için kullanacağım

Bütçeyi 2k arttırabilirsen bu ikisinden birine bak, bence Acer daha mantıklı ama ihtiyaçlarına göre değişebilir durum.
Şu leopard güzelmiş hocam işlemci biraz düşük ama sürekli ve en güncel oyun oynamayıp da kalite istiyorsan hoş duruyor

Şu leopard güzelmiş hocam işlemci biraz düşük ama sürekli ve en güncel oyun oynamayıp da kalite istiyorsan hoş duruyor

Bütçe içinde kalmam lazım dersen de
Bu ikisine bakmanı tavsiye ederim

hocam çok seyahat eden biri değilseniz oyun için laptop alıp hayvan gibi pişman olmuş biri olarak oyun için kasa öneriyorum naçizane tavsiyem bu yöndedir onun haricinde victus serisi şu an öne çıkıyor arkadaşıma yakın zamanda victus serisi bir laptop aldırdım ddr5 olmasından kaynaklı o sürekli şehir değiştirdiği için laptopa yöneldik

Bütçeyi zorlayabilirsen.

hocam çok seyahat eden biri değilseniz oyun için laptop alıp hayvan gibi pişman olmuş biri olarak oyun için kasa öneriyorum naçizane tavsiyem bu yöndedir onun haricinde victus serisi şu an öne çıkıyor arkadaşıma yakın zamanda victus serisi bir laptop aldırdım ddr5 olmasından kaynaklı o sürekli şehir değiştirdiği için laptopa yöneldik
Reis ben Askerim ister istemez biyerlere gittiğim oluyor. Laptop u alma sebebim taşınabilirlik zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçem 50-60 a da çıkar fakat alacağım PC de maksimum CsGo Valo Rdr2 BF tarzı oyunlar oynayacağım. Bu yüzden orta segment bu oyunlarda beni pişman etmeyecek bilgisayar arıyorum

Geri