Batuhan5038
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Arkadaşlar 40.000-45.000 civarı laptop öneriniz varmı piyasada birçok ürün var çok anlamıyorum. Oyun için kullanacağım
Şu leopard güzelmiş hocam işlemci biraz düşük ama sürekli ve en güncel oyun oynamayıp da kalite istiyorsan hoş duruyorBütçeyi 2k arttırabilirsen bu ikisinden birine bak, bence Acer daha mantıklı ama ihtiyaçlarına göre değişebilir durum.
Arkadaşlar 40.000-45.000 civarı laptop öneriniz varmı piyasada birçok ürün var çok anlamıyorum. Oyun için kullanacağım
Bütçe içinde kalmam lazım dersen deŞu leopard güzelmiş hocam işlemci biraz düşük ama sürekli ve en güncel oyun oynamayıp da kalite istiyorsan hoş duruyor
İnceleme: MSI GP76 Leopard 11UH-1007XTR incelemesi
Cihaz Özellikleri: İşlemci: i7 11800H Ekran kartı: RTX 3080 8GB (DB 2.0 ile 155W) RAM: 1x16 GB 3200 MHz CL22 (16 GB daha ekleyip 32 GB yaptım) SSD: 1 TB Samsung PM9A1 Batarya: 4 hücreli 65Whr Adaptör: 280W. Cihazda 2 adet M.2 slotu ve 2 adet RAM slotu bulunuyor, yükseltme seçenekleri mevcut...www.technopat.net
Reis ben Askerim ister istemez biyerlere gittiğim oluyor. Laptop u alma sebebim taşınabilirlik zaten.hocam çok seyahat eden biri değilseniz oyun için laptop alıp hayvan gibi pişman olmuş biri olarak oyun için kasa öneriyorum naçizane tavsiyem bu yöndedir onun haricinde victus serisi şu an öne çıkıyor arkadaşıma yakın zamanda victus serisi bir laptop aldırdım ddr5 olmasından kaynaklı o sürekli şehir değiştirdiği için laptopa yöneldik
Teşekkürler hocam sağolun
Hocam attığım link bitmiş 37k idi normalde dikkat edin fazla vermeyin şu an 48k lık bir laptopa geçiş yapıyor linkTeşekkürler hocam sağolun