Neler Yeni

Gaminggen Alışverişi

EGPOWER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Emircan Gümüşsu
Gaminggen üzerinden hazır sistem siparişi vermiştim. Daha iyi sistemler yayınlandığı için Destek Birimi Yetkilisi ile anlaştım ve siparişin kapıma geldiğinde almamamı söyledi. Ben de dediği gibi almadım, ürün şu anda onların elinde. Kargo hareketlerinde "İADE" olarak görünmekte. Onların siparişlerim listesinde ise "Tamamlandı" olarak görünmekte. Şu anda destek birimi yetkilisi maile cevap vermiyor. Parami geri göndermeleri konusunda sıkıntı olur mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
Gaminggen üzerinden hazır sistem siparişi vermiştim. Daha iyi sistemler yayınlandığı için Destek Birimi Yetkilisi ile anlaştım ve siparişin kapıma geldiğinde almamamı söyledi. Ben de dediği gibi almadım, ürün şu anda onların elinde. Kargo hareketlerinde "İADE" olarak görünmekte. Onların siparişlerim listesinde ise "Tamamlandı" olarak görünmekte. Şu anda destek birimi yetkilisi maile cevap vermiyor. Parami geri göndermeleri konusunda sıkıntı olur mu?
Ara bi knk

EGPOWER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Emircan Gümüşsu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sabah 9 civarlarında da müşteri hizmetlerini aradım, siparişin onların elinde olduğunu paranın ise birkaç gün içinde gelebileceğini söyledi. Pek inandırıcı gelmedi o yüzden sorguluyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
İlker Dönmez
Pek sanmıyorum, öyle bir senaryoda şikayetvar'a şikayet bildir hemen bakıyorlar. Ama böyle bir firmada paran kalmaz anlık aksaklıktır o merak etme.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,368
İsim
Berk
Olmaz ben sipariş kargolanmadan siparişi iptal etmiştim 2 gün içerisinde hesaba geri yatmıştı. Onlar provizyonda olan tutarı iptal ediyor bankadan kaynaklı hesaba düşmesi, görünmesi 1-2 iş günü sürebiliyor.

EGPOWER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Emircan Gümüşsu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşte sabah aradım da, birkaç gün içinde geleceğini söyledi. müşteri hizmetleri konusunda çok şikayet okudum. O yüzden bir sormak istedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pek sanmıyorum, öyle bir senaryoda şikayetvar'a şikayet bildir hemen bakıyorlar. Ama böyle bir firmada paran kalmaz anlık aksaklıktır o merak etme.
Zaten ürünü pazar gecesi aldım ben, pazartesi 9 civarında yani mesai başlangıç saatinde, değişim yapmak istediğimi söyledim, nakit ödeme yaptığım için değişme olmayacağını söyledi. Şikayetvar üzerinden dile getirince, Destek Yetkilisi bana mail üzerinden ulaştı süreç böyle başladı.

EGPOWER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Emircan Gümüşsu
İade olarak yazıyorsa bankana bağlı olarak paran eline ulaşır.
Bir sıkıntı olmaz merak etme.
Büyük ihtimalle kargo kapına kadar geldiği için tamamlandı olarak görünüyor.
İşte teslim aldığıma dair imza felan da atmadım, hatta direkt eve çıkmalarına gerek olmadığıni söyledim.

maillere geri dönüş öyle pat diye olmuyor yoğunluk açısından sosyal medya hesaplarından yazarsan daha çabuk cevap geliyor :kekw:
Yazdım yazdım oraya da yazdım, bana bi dönsün diye. Bakalım ses soluk yok şu anlık 😂

maillere geri dönüş öyle pat diye olmuyor yoğunluk açısından sosyal medya hesaplarından yazarsan daha çabuk cevap geliyor :kekw:
Normal de direkt dönüyordu işte o yüzden dönmemesi şaşırttı 😃

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,599
Üyeler
166,240
Son üye
suatron
Top Bottom