❌İndirim Bitti! Gece İndirimi! Corsair Vengeance RGB 2x16 6000Mhz

Bi indirim yok knk :)
1762649124367.webp

1762649171882.webp

Bunlar ram ve ssd fiyatlarını arşa çıkartırlar ama yine bizim insanımız bu dönemde en ucuzu der beklemez alır. Ram fiyatı da işlemciden, anakarttan hatta yeri gelsin ekran kartından bile yüksek olsun ne olacak yani? :censored:

Bunlar ram ve ssd fiyatlarını arşa çıkartırlar ama yine bizim insanımız bu dönemde en ucuzu der beklemez alır. Ram fiyatı da işlemciden, anakarttan hatta yeri gelsin ekran kartından bile yüksek olsun ne olacak yani? :censored:
Konudan bağımsız ram fiyatları korkunç arttı ya, 2 3 hafta önce 3000 e önerdiğimiz ramler şuan 6-7-8 bin baremini aşmış. Keza ssd'ler de öyle, korkunç bir artış. Sanırım sistem toplamaya bir süre ara vermeli :D

Konudan bağımsız ram fiyatları korkunç arttı ya, 2 3 hafta önce 3000 e önerdiğimiz ramler şuan 6-7-8 bin baremini aşmış. Keza ssd'ler de öyle, korkunç bir artış. Sanırım sistem toplamaya bir süre ara vermeli :D
3 aydır çalıştım kasa hayaliyle şmdi bu ramler valla canımı yakıyor ya

3 aydır çalıştım kasa hayaliyle şmdi bu ramler valla canımı yakıyor ya
Yani toplama alacaksan beklemen gerekecek, sen indirim dönemindeyken diğer parçaları al, bir kaç ay sonra ram fiyatları normale dönünce tamamlarsın sistemi.

dostum beyaz olduğundan dolayı açtım konuyu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

beyaz olarak 9.900tl bir sonra ki fiyat 12.900

beyaz olarak 9.900tl bir sonra ki fiyat 12.900
siyahı zaTEN VAR

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri