alırımİptal olmassa satayım reis ben .d
alırımİptal olmassa satayım reis ben .d
Otomatik fatura kesilirse fiyat ve durum fark etmeksizin satıcı alıcıya ürünü göndermek zorundadır. Aksi takdirde alıcı şikayette bulunabilir.Satıcı iptal edebiliyor zaten, kasma bu kadar.
Duruma bakalım inşallah bi hayır işlim deyip yollaralırım
Kardeşim ne anlatıyorsun ben almasam illa başkası alacak 85 milyonluk ülke başkası kaar edeceğine ben ederim enayi değilim yaKendini uyanık zannedip alan arkadaşlar inşallah ilerde empati kurmayı öğrenebilirler.İnsanlar hata yapabilir.
knk sadaka olarak eski ekran kartını bana verir misin tek mal varlığım acılarım ...Aldım bu arada
Mailemi geliyor anlık faturaOtomatik fatura kesilirse fiyat ve durum fark etmeksizin satıcı alıcıya ürünü göndermek zorundadır. Aksi takdirde alıcı şikayette bulunabilir.
bence kimse random birine 52 k değerinde hayır işlemez DDuruma bakalım inşallah bi hayır işlim deyip yollar
Gelirse sana fanını hediye edim miOtomatik fatura kesilirse fiyat ve durum fark etmeksizin satıcı alıcıya ürünü göndermek zorundadır. Aksi takdirde alıcı şikayette bulunabilir.
ben çirkeflik çıkarırım cimere kadar şikayet ederim ne kadar karı var birliyor musun senbence kimse random birine 52 k değerinde hayır işlemez D
Düşünsene geliyomuşAldım lan shqhahhqshs
Belli olmaz ya bonkör bi abimizdir belkibence kimse random birine 52 k değerinde hayır işlemez D