Neler Yeni

Geforcenow nasıl işliyor ?

hocam şimdi sistem 2080 le açılıyor vs demişsiniz ama 2080 imizmi olması lazım anlamadım yoksa sanal bir 2080mi lazım yani rx460 kartım bile olsa 2080 performansımı alıyorum
Sizin sadece iyi bir internetiniz ve oynamak istediğiniz oyuna sahip olmanız lazım. İsterseniz pc'de ekran kartı olmasın; 10 yıllık işlemciniz olsun, siz geforce now üzerinden oyuna girdiğiniz zaman 2080li bir bilgisayara bağlanıp ondan görüntü alarak oyunları 2080 performansı ile oynuyorsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

daha sonra ne yapmam lazım
Hesabı açtıktan sonra vpn ile hala bağlı kalarak üyeliğinizi alabilirsiniz, daha sonra da oyunlara vpn bağlantısı kurup girebilirsiniz. Oyun açıldıktan sonra vpn bağlantısını da kesin ki bağlantı kalitesinde falan sorun oluşmasın.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,340
İsim
Kaan
Sizin sadece iyi bir internetiniz ve oynamak istediğiniz oyuna sahip olmanız lazım. İsterseniz pc'de ekran kartı olmasın; 10 yıllık işlemciniz olsun, siz geforce now üzerinden oyuna girdiğiniz zaman 2080li bir bilgisayara bağlanıp ondan görüntü alarak oyunları 2080 performansı ile oynuyorsunuz.

Hesabı açtıktan sonra vpn ile hala bağlı kalarak üyeliğinizi alabilirsiniz, daha sonra da oyunlara vpn bağlantısı kurup girebilirsiniz. Oyun açıldıktan sonra vpn bağlantısını da kesin ki bağlantı kalitesinde falan sorun oluşmasın.
şu anda pcyi denemek için sıra bekliyorum 276 sıra var umarım çok sürmez de deneyip çıkarım.

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,136
İsim
Ömer

tmmdır hocam anladım baya iyi geldi kulağa internet kafeyi eve getirmek gibi birşeyde denilebilir o zaman

şu anda pcyi denemek için sıra bekliyorum 276 sıra var umarım çok sürmez de deneyip çıkarım.
Hocam eğer üyelik alırsanız sunucu olarak Eu Southeast üzerinden oynamanızı tavsiye ederim. En düşük gecikme ve en iyi görüntü kalitesini Türkiye'de genelde o server üzerinden alıyorsunuz.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,340
İsim
Kaan
Hocam eğer üyelik alırsanız sunucu olarak Eu Southeast üzerinden oynamanızı tavsiye ederim. En düşük gecikme ve en iyi görüntü kalitesi Türkiye'de genelde o server üzerinden alıyorsunuz.
anladım hocam teşekkürler bir şeyi merak edersem özelden sorarım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,009,639
Üyeler
159,950
Son üye
Salirain
Top Bottom