Neler Yeni

Geforcenow nasıl işliyor ?

RagnarLodbrok

80+ Bronze

Ekler

• 1702211242548.png
    1702211242548.png
    127.5 KB · Hit: 67

RagnarLodbrok

80+ Bronze
3.5k'da çok ya babam o kadar para vermez gibi geliyor 2080 de yeter gibime geliyor.
Çoğu oyunda 2080 yetiyor hocam ben de o üyeliği kullanıyorum sadece cyberpunk gibi oyunları max grafiklerde oynarken fps drop giriyor (internetimle alakasız) onun dışında rahat yetiyor.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,406
İsim
Kaan
Çoğu oyunda 2080 yetiyor hocam ben de o üyeliği kullanıyorum sadece cyberpunk gibi oyunları max grafiklerde oynarken fps drop giriyor (internetimle alakasız) onun dışında rahat yetiyor.
benim pc oyun oynarken kapanıyor karttan dolayı bunun ücretsizinde deniyeceğim şimdi sıkıntı çıkmazsa bakayım.

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,184
İsim
Ömer
bilmediğimden soruyorum bu 2060 1060 verme muhabbeti nedir nasıl oluyo aydınlatabilecek biri varmı

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,406
İsim
Kaan
bilmediğimden soruyorum bu 2060 1060 verme muhabbeti nedir nasıl oluyo aydınlatabilecek biri varmı
en son nvidia geforce now trden çekilmişti yerine game+ falan gelmişti sunucular o yüzden çok iyi değil galiba.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1702213839453.png
ya global hesap kurma videolarındaki hepsini yaptım oyuna girmeye çalışırken burada tr yazıyor yanlış mı yapmışım ?

Son düzenleme:

RagnarLodbrok

80+ Bronze
Hocam güçlü sistem isteyen oyunlarda otomatik olarak 2080li sistemde açılıyor, güçlü sistem istemeyen oyunlarda 1060 ile açılıyor. Normalde böyle olması gerekiyor ama Türkiye sunucularında sistem bu şekilde işlemiyor bazen güçlü sistem isteyen oyunlarda da 1060 ile açılıyor hal böyle olunca herkes şikayetçi oluyor. Şahsen ben kendim avrupa versiyonunu kullanıyorum her zaman 2080 ile açılıyor oyunlar.

en son nvidia geforce now trden çekilmişti yerine game+ falan gelmişti sunucular o yüzden çok iyi değil galiba.

Alıntıyı görüntüleya global hesap kurma videolarındaki hepsini yaptım oyuna girmeye çalışırken burada tr yazıyor yanlış mı yapmışım ?
Hocam pcye vpn indirip daha sonrasında geforce now uygulaması üzerinden sağ üstteki kısımdan oturum aç deyip hesabınızı açın vpn ile bağlı iken. (Vpn ile Almanya gibi avrupa ülkeleri ya da ABD üzerinden bağlanın). Hesabı açtıktan sonra ise geforce now açmadan önce her zaman vpn ile bağlantı kurup oyun açılınca vpn bağlantısını kesin.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,406
İsim
Kaan
Hocam pcye vpn indirip daha sonrasında geforce now uygulaması üzerinden sağ üstteki kısımdan oturum aç deyip hesabınızı açın vpn ile bağlı iken. (Vpn ile Almanya gibi avrupa ülkeleri ya da ABD üzerinden bağlanın)
tamam öyle yaptım.

tamam öyle yaptım.
daha sonra ne yapmam lazım

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,818
İsim
MehmedVII
o iyiymişte bu global hesap ile tr fiyatı ile alamıyor muyum ?
Çöpcell zam yaptı. Artık globalden bile pahalı satıyorlar. VPN ile Nvidia hesabı oluşturup alabilirsin.

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,184
İsim
Ömer
Hocam güçlü sistem isteyen oyunlarda otomatik olarak 2080li sistemde açılıyor, güçlü sistem istemeyen oyunlarda 1060 ile açılıyor. Normalde böyle olması gerekiyor ama Türkiye sunucularında sistem bu şekilde işlemiyor bazen güçlü sistem isteyen oyunlarda da 1060 ile açılıyor hal böyle olunca herkes şikayetçi oluyor. Şahsen ben kendim avrupa versiyonunu kullanıyorum her zaman 2080 ile açılıyor oyunlar.

Hocam pcye vpn indirip daha sonrasında geforce now uygulaması üzerinden sağ üstteki kısımdan oturum aç deyip hesabınızı açın vpn ile bağlı iken. (Vpn ile Almanya gibi avrupa ülkeleri ya da ABD üzerinden bağlanın). Hesabı açtıktan sonra ise geforce now açmadan önce her zaman vpn ile bağlantı kurup oyun açılınca vpn bağlantısını kesin.
hocam şimdi sistem 2080 le açılıyor vs demişsiniz ama 2080 imizmi olması lazım anlamadım yoksa sanal bir 2080mi lazım yani rx460 kartım bile olsa 2080 performansımı alıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,066,961
Üyeler
169,502
Son üye
Knex31
Top Bottom