RagnarLodbrok
80+ Bronze
Alacaksan eğer kesinlikle globalden al hocam hem 4080 ile falan oynayabiliyorsunuz.anladım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
trde öyleymiş evet.
Alacaksan eğer kesinlikle globalden al hocam hem 4080 ile falan oynayabiliyorsunuz.anladım.
trde öyleymiş evet.
Sağdaki ultimate üyelikte 4080 oluyor öbürü de yanlış bilmiyorsam 2080.vpn ile hesabı falan kurdum 6 aylığı 1500tl yapıyor galiba.
Çoğu oyunda 2080 yetiyor hocam ben de o üyeliği kullanıyorum sadece cyberpunk gibi oyunları max grafiklerde oynarken fps drop giriyor (internetimle alakasız) onun dışında rahat yetiyor.3.5k'da çok ya babam o kadar para vermez gibi geliyor 2080 de yeter gibime geliyor.
benim pc oyun oynarken kapanıyor karttan dolayı bunun ücretsizinde deniyeceğim şimdi sıkıntı çıkmazsa bakayım.Çoğu oyunda 2080 yetiyor hocam ben de o üyeliği kullanıyorum sadece cyberpunk gibi oyunları max grafiklerde oynarken fps drop giriyor (internetimle alakasız) onun dışında rahat yetiyor.
en son nvidia geforce now trden çekilmişti yerine game+ falan gelmişti sunucular o yüzden çok iyi değil galiba.bilmediğimden soruyorum bu 2060 1060 verme muhabbeti nedir nasıl oluyo aydınlatabilecek biri varmı
Çoğu oyunda 2080 yetiyor hocam ben de o üyeliği kullanıyorum sadece cyberpunk gibi oyunları max grafiklerde oynarken fps drop giriyor (internetimle alakasız) onun dışında rahat yetiyor.
Hocam güçlü sistem isteyen oyunlarda otomatik olarak 2080li sistemde açılıyor, güçlü sistem istemeyen oyunlarda 1060 ile açılıyor. Normalde böyle olması gerekiyor ama Türkiye sunucularında sistem bu şekilde işlemiyor bazen güçlü sistem isteyen oyunlarda da 1060 ile açılıyor hal böyle olunca herkes şikayetçi oluyor. Şahsen ben kendim avrupa versiyonunu kullanıyorum her zaman 2080 ile açılıyor oyunlar.bilmediğimden soruyorum bu 2060 1060 verme muhabbeti nedir nasıl oluyo aydınlatabilecek biri varmı
Hocam pcye vpn indirip daha sonrasında geforce now uygulaması üzerinden sağ üstteki kısımdan oturum aç deyip hesabınızı açın vpn ile bağlı iken. (Vpn ile Almanya gibi avrupa ülkeleri ya da ABD üzerinden bağlanın). Hesabı açtıktan sonra ise geforce now açmadan önce her zaman vpn ile bağlantı kurup oyun açılınca vpn bağlantısını kesin.en son nvidia geforce now trden çekilmişti yerine game+ falan gelmişti sunucular o yüzden çok iyi değil galiba.
Alıntıyı görüntüleya global hesap kurma videolarındaki hepsini yaptım oyuna girmeye çalışırken burada tr yazıyor yanlış mı yapmışım ?
tamam öyle yaptım.Hocam pcye vpn indirip daha sonrasında geforce now uygulaması üzerinden sağ üstteki kısımdan oturum aç deyip hesabınızı açın vpn ile bağlı iken. (Vpn ile Almanya gibi avrupa ülkeleri ya da ABD üzerinden bağlanın)
daha sonra ne yapmam lazımtamam öyle yaptım.
Çöpcell zam yaptı. Artık globalden bile pahalı satıyorlar. VPN ile Nvidia hesabı oluşturup alabilirsin.o iyiymişte bu global hesap ile tr fiyatı ile alamıyor muyum ?
hocam şimdi sistem 2080 le açılıyor vs demişsiniz ama 2080 imizmi olması lazım anlamadım yoksa sanal bir 2080mi lazım yani rx460 kartım bile olsa 2080 performansımı alıyorumHocam güçlü sistem isteyen oyunlarda otomatik olarak 2080li sistemde açılıyor, güçlü sistem istemeyen oyunlarda 1060 ile açılıyor. Normalde böyle olması gerekiyor ama Türkiye sunucularında sistem bu şekilde işlemiyor bazen güçlü sistem isteyen oyunlarda da 1060 ile açılıyor hal böyle olunca herkes şikayetçi oluyor. Şahsen ben kendim avrupa versiyonunu kullanıyorum her zaman 2080 ile açılıyor oyunlar.
Hocam pcye vpn indirip daha sonrasında geforce now uygulaması üzerinden sağ üstteki kısımdan oturum aç deyip hesabınızı açın vpn ile bağlı iken. (Vpn ile Almanya gibi avrupa ülkeleri ya da ABD üzerinden bağlanın). Hesabı açtıktan sonra ise geforce now açmadan önce her zaman vpn ile bağlantı kurup oyun açılınca vpn bağlantısını kesin.