Geleceğe dönük kaç watt psu alınmalı ?

Krmm

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
364
Şuan 850 watt kullanıyorum sistemimde. Lakin bazı sorunlardan ötürü yeni toplayacağım sisteme bu psu'yu takmak istemiyorum. Ve hazır psu değiştirecekken de geleceğe dönük bir psu almak istiyorum.

1000 watt mı yoksa 1200 watt mı alsam bunun kararını veremedim. Şuan 4070 Tİ kullanıyorum. 6000 serisi çıkana kadar kullanmaya devam edecem. 6000 serisi çıktığında da Psu tarafından sorun yaşamak istemiyorum.

Sizce 1200 daha mı garanti olur yoksa 1000 her türlü yeter mi ? 6000 serisi çıktığında nasıl bir ekran kartı alırım hiçbir fikrim yok.

Şuan 850 watt kullanıyorum sistemimde. Lakin bazı sorunlardan ötürü yeni toplayacağım sisteme bu psu'yu takmak istemiyorum. Ve hazır psu değiştirecekken de geleceğe dönük bir psu almak istiyorum.

1000 watt mı yoksa 1200 watt mı alsam bunun kararını veremedim. Şuan 4070 Tİ kullanıyorum. 6000 serisi çıkana kadar kullanmaya devam edecem. 6000 serisi çıktığında da Psu tarafından sorun yaşamak istemiyorum.

Sizce 1200 daha mı garanti olur yoksa 1000 her türlü yeter mi ? 6000 serisi çıktığında nasıl bir ekran kartı alırım hiçbir fikrim yok.

İleri dönük işini görür uzun süre f/p

Ben de 1200W alırdım, şu an 850W kullanıyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm

İleri dönük işini görür uzun süre f/p
Aslında bu tarz markaları düşünmüyorum hocam. Daha kendini kanıtlamış markalardan ve mümkünse A+ bir psu almayı düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de 1200W alırdım, şu an 850W kullanıyorum.
1000 watt'ın üzme durumu var dimi hocam ? Kendime de pek güvenemiyorum açıkçası. Yani 6000 serisi çıktığında en tepe model bir şey bile alabilirim.

Bu zaten kendini kanıtlamış bir marka a sınıfı psu?

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm
Geri