🤩 Gelmiş Gönlümün Efendisi 🤩

lancool ııı tekte bayıltır bunu :D

lancool ııı tekte bayıltır bunu :D
Onunla da sistem topladım bazı 420mm sıvı soğutmalarda sıkıntı oluyor içi öyle aman aman geniş değil Gayet güzel evet ama bayıltmayi bırak sinek vızıltısi bile veremez bu lian li

Siyahını çirkin buluyordum ama beyazı harbi iyiymiş

Biliyorum bir sistem parasına kasa ama aşık oldum buna resmen beyaz rengi de çıkmış ah ulan şuna bir sistem yapsam tadından yenmez valla linç etmeyin bu alınmaz vs diye 😂 fiyatına bakarak alınmaz demeyin şekline yorum yapın bosverin parasını 😁

Harbi çok güzelmiş ama çok pahalı:D

Onunla da sistem topladım bazı 420mm sıvı soğutmalarda sıkıntı oluyor içi öyle aman aman geniş değil Gayet güzel evet ama bayıltmayi bırak sinek vızıltısi bile veremez bu lian li
haf 700 evo alsaydınız 17 fan takabilirdiniz yaa sizde bundan varmı yokturki 🤣
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de buna bitiyorum...

kral ekran kartı destek yerini yanlış yere yapmışlar alınmaz bu😀😁
@Kürşat Kütükçü haksızmıyım

haf 700 evo alsaydınız 17 fan takabilirdiniz yaa sizde bundan varmı yokturki 🤣
Bu kurduğum sistemi yazılımcı ya kurmuştuk Asus Rog Strix seçti Anakarti ekran kartı kasayı vs ben çok müdahil olamadım ama bu bütçe ile ben de bu kasayı seçerdim

Biliyorum bir sistem parasına kasa ama aşık oldum buna resmen beyaz rengi de çıkmış ah ulan şuna bir sistem yapsam tadından yenmez valla linç etmeyin bu alınmaz vs diye 😂 fiyatına bakarak alınmaz demeyin şekline yorum yapın bosverin parasını 😁

Bu kasayı alıp ta tek bir noktası siyah parça takmak kasaya ayıp olur bende Haf 700 Evo var o daha estetik daha mantıklı bir seçim olur ben aldığımda fiyatı bu kadar uçuk değildi çok fazla kasa araştırması yapmıştım Haf 700 Evo çıktığı an aşık olmuştum o zamanlar piyasada ilgimi çeken hiç bir kasa yoktu. Şimdi güzel güzel kasalar çıkmaya başlamış.

Bu kasayı alıp ta tek bir noktası siyah parça takmak kasaya ayıp olur bende Haf 700 Evo var o daha estetik daha mantıklı bir seçim olur ben aldığımda fiyatı bu kadar uçuk değildi çok fazla kasa araştırması yapmıştım Haf 700 Evo çıktığı an aşık olmuştum o zamanlar piyasada ilgimi çeken hiç bir kasa yoktu. Şimdi güzel güzel kasalar çıkmaya başlamış.
Ee tabii ki her parçası beyaz olmalı beyaz sistemlerde beyaz olmak zorunda yoksa çok sırıtıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,004
Üyeler
185,015
Son üye
Coolguy4u
Geri