Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,010
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Zevk meselesi Ayn öyleZevk işi.
Zevk meselesi Ayn öyleZevk işi.
İ think berbatBen de buna bitiyorum...
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlım.n11.com
Ney bu yürüyormu nasıl bişi okula fln götürüp getiriyosa düşünülürBen de buna bitiyorum...
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlım.n11.com
Onunla da sistem topladım bazı 420mm sıvı soğutmalarda sıkıntı oluyor içi öyle aman aman geniş değil Gayet güzel evet ama bayıltmayi bırak sinek vızıltısi bile veremez bu lian lilancool ııı tekte bayıltır bunu![]()
Harbi çok güzelmiş ama çok pahalıBiliyorum bir sistem parasına kasa ama aşık oldum buna resmen beyaz rengi de çıkmış ah ulan şuna bir sistem yapsam tadından yenmez valla linç etmeyin bu alınmaz vs diyefiyatına bakarak alınmaz demeyin şekline yorum yapın bosverin parasını
![]()
ASUS ROG Strix Hyperion GR701 Tempered Glass ARGB USB 3.2 High Tower Beyaz Kasa
ROG Hyperion GR701 White Edition E-ATX bilgisayar kasası, 420 mm çift radyatör desteği, dört adet 140 mm fan, metal GPU tutucuwww.gaming.gen.tr
haf 700 evo alsaydınız 17 fan takabilirdiniz yaa sizde bundan varmı yokturkiOnunla da sistem topladım bazı 420mm sıvı soğutmalarda sıkıntı oluyor içi öyle aman aman geniş değil Gayet güzel evet ama bayıltmayi bırak sinek vızıltısi bile veremez bu lian li
kral ekran kartı destek yerini yanlış yere yapmışlar alınmaz buBen de buna bitiyorum...
Bu kurduğum sistemi yazılımcı ya kurmuştuk Asus Rog Strix seçti Anakarti ekran kartı kasayı vs ben çok müdahil olamadım ama bu bütçe ile ben de bu kasayı seçerdimhaf 700 evo alsaydınız 17 fan takabilirdiniz yaa sizde bundan varmı yokturki![]()
hangisiniBu kurduğum sistemi yazılımcı ya kurmuştuk Asus Rog Strix seçti Anakarti ekran kartı kasayı vs ben çok müdahil olamadım ama bu bütçe ile ben de bu kasayı seçerdim
ROG hyperion işte onun içine kurduk 13900ks rtx 4090 64gb ram 2 veya 4tb M2 vardı galibahangisini
Bu kasayı alıp ta tek bir noktası siyah parça takmak kasaya ayıp olur bende Haf 700 Evo var o daha estetik daha mantıklı bir seçim olur ben aldığımda fiyatı bu kadar uçuk değildi çok fazla kasa araştırması yapmıştım Haf 700 Evo çıktığı an aşık olmuştum o zamanlar piyasada ilgimi çeken hiç bir kasa yoktu. Şimdi güzel güzel kasalar çıkmaya başlamış.Biliyorum bir sistem parasına kasa ama aşık oldum buna resmen beyaz rengi de çıkmış ah ulan şuna bir sistem yapsam tadından yenmez valla linç etmeyin bu alınmaz vs diyefiyatına bakarak alınmaz demeyin şekline yorum yapın bosverin parasını
![]()
ASUS ROG Strix Hyperion GR701 Tempered Glass ARGB USB 3.2 High Tower Beyaz Kasa
ROG Hyperion GR701 White Edition E-ATX bilgisayar kasası, 420 mm çift radyatör desteği, dört adet 140 mm fan, metal GPU tutucuwww.gaming.gen.tr
Ee tabii ki her parçası beyaz olmalı beyaz sistemlerde beyaz olmak zorunda yoksa çok sırıtıyorBu kasayı alıp ta tek bir noktası siyah parça takmak kasaya ayıp olur bende Haf 700 Evo var o daha estetik daha mantıklı bir seçim olur ben aldığımda fiyatı bu kadar uçuk değildi çok fazla kasa araştırması yapmıştım Haf 700 Evo çıktığı an aşık olmuştum o zamanlar piyasada ilgimi çeken hiç bir kasa yoktu. Şimdi güzel güzel kasalar çıkmaya başlamış.