Neler Yeni

Gen4 M2 SSD TAVSİYESİ (Önerisi)

BeratKya0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
BeratKaya
Bütçe
2500
Arkadaşlar merhaba yeni SSD almak istiyorum fakat iki seçenek arasında kaldım. Karar veremedim hangisini alabilirim.
Kioxia Exceria Plus G3 (1 TB)
MLD M500 (1 TB)
Bu ikisi arasında kaldım. Şu an kullandığım.
Kioxia Exceria Plus G2 (1 TB)
Anakartımda bildiğim kadarıyla Gen4 yuvası yok Gen4 alsam sıkıntı yaşar mıyım değiştirmeyi düşünüyorum Gen4 anakarta geçmeyi düşünüyorum ama zamanı var hemen geçemem.

Bünyamina

80+ Platinum

Bünyamina

80+ Platinum

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
Tayfun Balım
Hocam dram mevzusu çok abartılıyor. Günlük kullanıcıysanız yani işten gelip 2 saat oyun oynayıp makineyi kapatıyorsanız, veri yazma ile işiniz yoksa hmb önbellekli daha ucuz seçenekler alınabilir. Dram şart değil yani. G3 gayet alınabilir bir ssd bütçeniz daha yukarı çıkmıyorsa alıp geçin bence.

BeratKya0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
BeratKaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam dram mevzusu çok abartılıyor. Günlük kullanıcıysanız yani işten gelip 2 saat oyun oynayıp makineyi kapatıyorsanız, veri yazma ile işiniz yoksa hmb önbellekli daha ucuz seçenekler alınabilir. Dram şart değil yani. G3 gayet alınabilir bir ssd bütçeniz daha yukarı çıkmıyorsa alıp geçin bence.
normalde plus g2 kullanıyorum model yükselteyim diye bakmıştım galiba bunda kalacağım gibi duruyor

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
Tayfun Balım
normalde plus g2 kullanıyorum model yükselteyim diye bakmıştım galiba bunda kalacağım gibi duruyor
model yükseltecekseniz kingston kc3000 veya renegade, samsung 980pro gibi yüksek hızlı dramli modellere bakın hocam. g2 den g3 e geçiş yükseltme sağlamaz. Hatta günlük kullanıcıysanız ve ek depolamaya ihtiyacınız yoksa masrafa girmeyin ama boştaki slotu dolduracaksanız yazdığım modellerden birine yönelebilirsiniz.

Top Bottom