Andromakhe
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,130
Aaa mezun olduğum okul jsajsYahya Günsür Mesleki Ve Teknik Anadolu Gel Müq Okul Olacak Bu Sene
Aaa mezun olduğum okul jsajsYahya Günsür Mesleki Ve Teknik Anadolu Gel Müq Okul Olacak Bu Sene
büyükçekmecedeyim eğer okulun beylikdüzündekiyse yakınızÖfff okul... Derslerim iyi ama ortam çok fesat...
Okul: Büyükşehir Yücel Akkaş Ortaokulu
evet beylikdüzü.büyükçekmecedeyim eğer okulun beylikdüzündekiyse yakınız
Bursa uludağ üni elektrik elektronik müh. - 18 şehre gerek yok sanırsamEvet gencolar okullara açılıyor düşünceleriniz ne? Herkes Şehir/Okul/Yaş yazsın bakalom kimler aynı?
seviniyom şahsen sanayide bayilcamEvet gencolar okullara açılıyor düşünceleriniz ne? Herkes Şehir/Okul/Yaş yazsın bakalom kimler aynı?
ag niye herkesin dopum günü ağustosta doğum gününüz kutlu olsun hocamBu ne olm insta şeyi gibi aynı olanlar tanışsın mı okula gitmiyorum yok
knk sen cidden 12 yaşında mısın ?? (küçüksün anlamında demedim sanki daha büyüksün gibi geliyor)Öfff okul... Derslerim iyi ama ortam çok fesat...
Okul: Büyükşehir Yücel Akkaş Ortaokulu
Cidden 12. Kaç gibi gösteriyorum?knk sen cidden 12 yaşında mısın ?? (küçüksün anlamında demedim sanki daha büyüksün gibi geliyor)
14 gibiCidden 12. Kaç gibi gösteriyorum?